Gündemİlçe HaberleriSiyasetTürkiye Gündemi

Balıkesir Adıyaman’da İz Bıraktı

Balıkesir Adıyaman’da İz Bıraktı. Balıkesir Valiliği ve  Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Adıyaman’da yapımı biten Balıkesir Çarşısında işyerleri faaliyetine başladı.

 

≪Yoastmark Class=

 

Geçtimiz gün Vali Şıldak  Adıyaman’a gitti. Şıldak burada yapımı tamamlanan Balıkesir Çarşısını ziyaret etti. Ayrıca çarşda bir çok meslek grubuna ait  dükkan ve ofisler mevcut. Adıyaman’ın merkezi olan Gölbaşı Caddesi üstünde 25 metrekarelik 86 iş yeri kullanıma hazır. Ayrıca Şıldak açılış sonrası konuşmasında şu ifadeleri kullandı;

 

&Quot;≪/P

 

“Bu sınavı birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde en güzel şekilde tamamladık. İçişleri Bakanımızın bizi görevlendirmesi ile Balıkesir Çarşısı girişimini başlattık. Hem Balıkesir hem de Adıyaman esnaf odaları birliğinin büyük katkıları oldu. Ayrıca Balıkesir’deki iş insanları ve firmalarımız büyük destek sağladı. Büyükşehrimizin de büyük gayretiyle hayata geçirdiğimiz çarşının yapımına destek veren herkese teşekkür ediyor, esnafımıza hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu.” Sözlerini kullandı.

 

34521

 

 

Çarşının açılışına Vali Hasan Şıldak’ ın yanı sıra Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’da katıldı. Ayrıca Balıkesir’ li  ve Adıyaman’ lı devlet yetkilileri de açılışta yer aldı.

 

45774

 

Balıkesir Adıyaman’da İz Bıraktı

 

Merhaba Gazetesi

 

 

 

Ayrıca Balıkesir Hakkında            

 

Balıkesir, ülkemizin önemli şehirlerinden bir tanesidir. Bunun yanında kalabalık olması bakımından 17. şehirdir. Balıkesir ili Marmara Bölgesinde, Güney Marmara kısmında yer almaktadır. Ayrıca bu şehrin bir kısmı ise Ege bölgesi içerisinde yer almaktadır. Bu sebeple Balıkesir’in hem Marmara denizine hem de Ege denizine kıyısı var.

 

Balıkesir’in doğu kısmında Bursa ile Kütahya illeri yer almaktadır. Bununla birlikte Güney bölümünde ise Manisa ile İzmir illeri var. Ayrıca Balıkesir’in batı kısmında ise Çanakkale ili bulunmaktadır. Bununla birlikte Balıkesir ilinin Ayvalık ilçesi, Yunanistan’ın Midilli Adasına komşu olma özelliğine sahiptir.

 

 

Merhaba Gazatesi İnstagram

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu