Spor

BALIKESİR BASKET U15 TÜRKİYE FİNALLERİNDE

Sezona ´Yine,yeni,yeniden…Kaldığımız yerden ¨ sloganıyla başlayan BALIKESİR BASKET koyduğu hedefleri tek tek gerçekleştirerek nihai hedefi olan .Ait olduğu yere. doğru büyük bir enerji ve coşkuyla ilerliyor.

Tüm Altyapı kategorilerinde takımı olan şehrimizin tek basketbol kulübü olan Balıkesir Basket ,spor okulu faaliyetlerini sürdürdüğü bünyesindeki Potanın Yıldızları Spor Okulları ile de uyumlu ,sabırlı ve disiplinli çalışmasının meyvelerini topluyor.

U15 Takımımız Balıkesir İl Şampiyonasından başarıyla çıktıktan sonra ,basketbolun Türkiyede önde gelen illeri olan İstanbul,Ankara ,İzmir,Bursa ve Balıkesirden illerinde dereceye giren takımların katıldığı ve 23-27 Nisan tarihleri arasında şehrimizde düzenlenen U15 Türkiye Şampiyonası Yarıfinallerinde BALIKESİR İ başarıyla temsil etti.

Şampiyonadaki Grup maçlarında ,zorlu rakiplerinden ilk gün Bursa,ikinci gün İstanbul u temsil eden rakiplerini yendikten sonra üçüncü gün yine başka bir İstanbul temsilcisini son saniye basketiyle devirerek tüm rakiplerini geçen takımımız Grup 1. si olarak doğrudan Türkiye Şampiyonasına katılma hakkını kazandı.
13-20 Mayıs tarihleri arasında Muğlada tüm Türkiyeden takımların katılımıyla gerçekleşecek U15 Türkiye Şampiyonası Finallerinde BALIKESİRİ temsil edecek Balıkesir Basket U15 Takımı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu