Balıkesir Son Dakika HaberleriGündemİlçe HaberleriSiyaset

BALIKESİR MHP İl Başkanlığı aday tanıtım toplantısı gerçekleştirdi.

BALIKESİR MHP İl Başkanlığı aday tanıtım toplantısı gerçekleştirdi. Avlu Toplantı ve Gösteri Merkezinde Cumartesi günü saat 18’de yapılan tanıtıma Cumhur ittifakı bileşenleri de katıldı.

MHP İl Başkanı Niyazi Tunç tanıtım toplantısında yaptığı açılış konuşmasını birlik ve beraberlik vurguları ile gerçekleştirdi. İl Başkanı Tunç, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak mahalli idareler seçimleri için, Belediye Başkan adayları ve meclis üyelerimizin tanıtım toplantısına hoşgeldiniz.”dedi. Tunç, Son günlerde yaşanan otobüs kazalarında yaşamını yitirenlere Allahtan Rahmet yaralılara şifa diledi.

Balikesi̇r Mhp İl Başkanlığı Aday Tanıtım Toplantısı Gerçekleştirdi.

Gazi meclisimiz genel kurulunda geçtiğimiz günlerde yaşanan hazin olaya değinmek istiyorum. Terör örgütünün siyasi kolu olan DEM Parti Milletvekilinin Gazi Meclisimizde gerçekleşmesi mümkün olmayan bir hayalin son çırpınışları olarak algılıyoruz. Türkiye 7 coğrafi bölge ve 81 il ile müteşekkirdir. Türkiye sınırları içinde farklı hayal peşinde koşanlara müsaade edilmeyeceği mesajları verdi. Tunç konuşmasında, “

Parti ile birlikte yola çıktığımız tüm ülküdaşlarımızla önemli bir görev üzerimize düşmüştür. Cumhur ittifakının başarısı için var gücümüzle çalışmalıyız. Gömeç ve Susurluk ilçelerimizde 3 hilalle dalgalandırmak için şartsız koşulsuz Cumhur ittifakını destekleyeceğiz. Başarıya ulaşarak hizmetten mahsur kalmış herkesi herkes için herkese belediye düsturu ile önce partim ardından Cumhur ittifakı için çalışacağımıza söz veriyoruz” dedi.

Balikesi̇r Mhp İl Başkanlığı Aday Tanıtım Toplantısı Gerçekleştirdi.

Aydemir “Susurluk ve Gömeç’te Hizmete Kavuşacak”

Ak Parti İl Başkanı Mehmet Aydemir’inde konuşma yaptığı toplantıda Aydemir, “Bizler Cumhur ittifakı olarak her daim ayaktayız. Yücel Başkanıma da ilçe ilçe adım adım geziyoruz. Sahaya çıktığımızda görüyoruz ki AK Parti Belediyeciliği sayesinde sahada gezebilecek yüzümüzde sözümüzde izimizde var. Burada hava gösteriyor ki Gömeç ve Susurluk’a da hizmete kavuşturacağız” sözlerine yer verdi.

Milletvekili Yüksel “Üç Hilali Susurluk ve Gömeç’te Dalgalandıracağız”

MHP Balıkesir Milletvekili Ekrem Gökay Yüksel, “55 Yıllık Ulu Çınarımız MHP’nin Çok kıymetli Belediye Başkan Adayları ve meclis üyelerimizin tanıtımında salonumuzu görünce partimizin geleceğe emin adımlarla yürüdüğünü ve her türlü zorluğa rağmen dimdik ayakta olduğunu görüyoruz” dedi. Birbirinden kıymetli dava arkadaşlarımı bir bir tanıtmak için buradayız. Dersimize çalıştık ve şehrin yönetiminde bizde varız diyerek ayırmadan ayrışmadan Türkiye için çalışacağız” şeklinde konuştu.31 Mart akşamı Cumhur ittifakı Belediye Başkan Adayımız Yücel Yılmaz2ın tekrar seçilmesi, Susurluk ve Gömeç’te üç hilalin dalgalanması isteğimizdir. Çalışacağız, Başaracağız ve kazanacağız. Ne Mutlu Türküm Diyene ”ifadelerine yer verdi.

Yılmaz “Büyük Coşku İle Türkiye Yüzyılına Yürüyoruz”

Aday tanıtım programında konuşan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, “Cumhur İttifakı olarak Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantımızı coşkulu bir kalabalık ile gerçekleştik. Hep birlikte Türkiye Yüzyılına yürüyor, daha güçlü bir Balıkesir yolunda ilerliyoruz” ifadelerine yer verdi. Balıkesir Avlu Kongre Merkezi’nde gerçekleşen Aday Tanıtım Törenine, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, MHP Balıkesir Milletvekili Ekrem Gökay Yüksel, AK Parti Balıkesir İl Başkanı Mehmet Aydemir, MHP Balıkesir İl Başkanı Niyazi Tunç katıldı. Toplantıda MHP’nin Susurluk Belediye Başkan Adayı Fahrettin Şener ve MHP Gömeç Belediye Başkan Adayı Kazım Arslan yerel seçim sürecine dair değerlendirmelerde bulundu. Haber: Muhammed Can Akyürek’in Haberi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu