Gündem

Heyecan mı lazım? İŞTE HEYECAN!

Heyecan mı lazım? İŞTE HEYECAN!

GÖMEÇ Belediye Başkan Adayı Kazım Arslan aday tanıtım toplantısında “Kazanacağız” dedi.

“Kazım Başkan” sloganları ile sahneye çıkan Arslan, “ Geçen arkadaşlar diyordu “Bize heyecan lazım” diye , “işte Heyecan” dedi. Gençliğimizde ülkü ocaklarında, MHP’DE örf ve adetleri benimsemiş biri olarak ben bugün mutluyum. Belediye Başkanlığı sürecinde seçimi biz kaybedince Büyükşehir bir görev verdi ve körfez belirli yerlerde çalıştık. Bugünse bu hizmetleri daha da halka ulaştırma gayesi ile buradayım ”dedi.

Heyecan Mı Lazım? İşte Heyecan!

Susurluk Belediye Başkan Adayı Fahrettin Şener aday tanıtımında oldukça heyecanlıydı. Konuşması sırasında heyecanlanan aday Şener’in konuşmasındaki heyecanı salondakiler alkışla yatıştırdı. Şener, “ Siyasi yaşamda 5 yıl ana kademede görev aldığını belirtti. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanımız Devlet Bahçeli himayesinde istişare ile gelinen yeni Türkiye Yüzyılına doğru emin adımlarla bu yolda beraberce bu seçimleri kazanacağız. Hizmetleri halkımızla buluşturup üç hilalimizi dalgalandıracağız” şeklinde konuştu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Balıkesir İl Başkanlığı, Susurluk Belediye Başkan adayı ve Gömeç Belediye Başkan Adayı için aday tanıtım programı düzenledi. Toplantıda MHP’nin Susurluk Belediye Başkan Adayı Fahrettin Şener ve MHP Gömeç Belediye Başkan Adayı Kazım Arslan yerel seçim sürecine dair değerlendirmelerde bulundu.

Alper Çobanoğlu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu