GündemSiyasetTürkiye Gündemi

Balıkesir Millet İttifakı Temsilcileri İstanbul İle İkinci Görüşmesini Gerçekleştirdi

Balıkesir Millet İttifakı Temsilcileri İstanbul İle İkinci Görüşmesini Gerçekleştirdi

Balıkesir’in Millet İttifakı temsilcileri İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile görüştüler.

Balıkesir’in CHP ve İYİ Parti’li belediye başkanları İstanbul Büyükşehir Belediyesi yönetimi ile işbirliğine yönelik bir toplantı gerçekleştirdiler.

KARŞILIKLI FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDULAR

Balıkesir CHP İl Başkanı Serkan Sarı ve İYİ Parti İl Başkanı Özlem Ural öncülüğünde Balıkesir Millet İttifakı belediye başkanlarının da katılım ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi yöneticileri bir araya geldiler. İstanbul’da düzenlenen toplantıda bir araya gelen Balıkesirli Millet İttifakı temsilcileri toplantı öncesi ayrıca ilk olarak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile görüştüler. CHP ve ayrıca İYİ Parti’li belediye başkanları görüşmede Ekrem İmamoğlu ile ilçelerinde yapılan çalışmalar hakkında istişarelerde bulunarak karşılıklı fikir alışverişinde bulundular. Sonrasında gerçekleşen toplantıda katılımcılar İstanbul Büyükşehir Belediyesi yönetimi ve ayrıca Balıkesir Millet İttifakına dahil ilçe belediye başkanlarının işbirliği içinde yapacağı projeleri görüştüler.

 “İŞBİRLİĞİ ÇALIŞMA PROGRAMI” OLUŞTURDULAR

Balıkesir CHP İl Başkanı Serkan Sarı yapılan toplantı sonrası işbirliği temelli bu görüşmenin 2. buluşma olduğunu kaydetti. Toplantı sonrası konuşan Sarı, “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu’nun ev sahipliğinde Balıkesir Millet İttifakı Belediye başkanlarımızın iş birliği buluşmasını İstanbul’da gerçekleştirdik. Parti Meclis Üyemiz Gökhan Günaydın’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantımızda İstanbul Büyükşehir Belediyesi yöneticileri ile karşılıklı görüş alışverişinde bulunarak Balıkesir’in ihtiyaçları konusunda işbirliği çalışma programı oluşturuldu.” dedi. Toplantının oldukça verimli geçtiğini ifade eden İYİ Parti İl Başkanı Özlem Ural ise katılımcılara ve ayrıca Başkan İmamoğlu’na teşekkürlerini iletti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu