Gündemİlçe Haberleri

“BALIKESİR ORTAK PAYDAMIZ”

Kenti birlikte yönetme adına Vali Ersin Yazıcı, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Vali Ersin Yazıcı, Gönen, Manyas ve Susurluk ilçelerinde görev yapan esnaf odaları başkanları ile yemekli toplantıda bir araya gelerek, çeşitli konularda görüş alışverişinde bulundu.

Vali Yazıcı, esnaf oda başkanlarıyla tek tek sohbet etti. Esnafın talep ve beklentilerini dinledi. Sorunların çözümü noktasında görüş alışverişinde bulunuldu. Esnafın her zaman yanında olduğunu ve esnafa verdiği desteğin devam edeceğini söyleyen Vali Yazıcı sorunların bir bir çözülmesi için gayret gösterdiklerini dile getirdi. Devletin en önemli görevinin vatandaşın ihtiyaçlarını, sorunlarını zamanında ve süratle gidermek olduğunu ifade eden Vali Yazıcı, ” Balıkesir ortak paydamızdır. İlimizin tüm dinamikleriyle bu ortak paydada buluşarak kentimizin sorunlarına çözüm üretmeliyiz. Esnaf ve Sanatkâr, toplumun temel direğidir. Esnafımızın, ülkemiz ekonomisi açısından üstlendikleri görev elbette ki çok önemli. Bizim yönetim anlayışımızda birlikte yönetme ilkesi vardır. Bunun gereğini yerine getiriyoruz. Ortak aklı, birlikte yönetimi ve istişare kültürünü benimseyen ve uygulayan iller, diğer illere göre avantaj elde ediyor”dedi.

YILDIZ “BİZ ÇOK MUTLUYUZ”

Balıkesir Esnaf ve Sanatkârlar Odası Birlik Başkan Vekili Hasan Yıldız ise, Vali Yazıcı’nın esnaf ve sanatkâr camiası ile iç içe olmasından dolayı memnun olduklarını söyledi. Balıkesir’in Gönen ilçesinde düzenlenen toplantıya, Gönen Kaymakamı Arslan Yurt, Susurluk Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Aydın Sait, Susurluk Madeni Sanatkârlar Esnaf Odası Başkanı Kemal Şen, Susurluk Şoförler Odası Başkanı Abdullah Özen, Gönen Şoförler Odası Başkanı İbrahim Gümüş, Gönen Tuhafiyeciler Odası Başkanı Abdullah İnceoğlu, Gönen Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ömer Aydoğmuş, Sarıköy Esnaf Odası Başkanı Ali Balaban, Manyas Şoförler Odası Başkanı İhsan Pilaz, Manyas Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Semih Keleş, Gönen Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Çetin Canbaz, Gönen Madeni İşler Sanatkârları Odası Başkanı İlhan Aydın, Gönen Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Ayhan Öksüz, Gönen Ağaç İşleri ve Sanatkârları Esnaf Odası Başkanı Işık Şentürk, Gönen Kahveciler Odası Başkanı Naci Kahraman, Göbel Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Kamil İçen, Balıkesir Esnaf ve Sanatkârlar Odası Birlik Başkan Vekilleri Hayri Özden ve Hasan Yıldız ile Birlik Genel Sekreteri Hüseyin Saran katıldı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu