Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Balıkesir Ukrayna Tur Operatörlerini Büyüledi

Balıkesir Ukrayna Tur Operatörlerini Büyüledi

Komşu ilimizde bulunan Çanakkale Bölgesel Turist Rehberleri Odası ile iki tur firmasının düzenlediği organizasyon kapsamında Ukrayna’dan 22 tur operatörü Türkiye’ye geldi. Tur operatörleri Balıkesir’in kıyı şeridinde yer alan Edremit’te gezdikleri Antandros Antik Kenti, Kazdağı Etnografya Müzesi, Adrameyttieon Antik Kentinden oldukça etkilendi.

“Bizler burada Antalya dışında bir Türkiye gördük

Çanakkale ile Balıkesir’in Edremit ve Burhaniye ilçelerinde 3 günlük bilgilendirme, tanıtım turuna katılan yabancı operatörler, bölgenin tarihi ve doğal güzellikleri karşısında adeta büyülendiklerini ifade ederek, “Balıkesir’i Görünce Antalya Dışında Bir Türkiye Gördük” Dediler.

Denemne

Buraları Ülkemizde Tavsiye Edeceğiz

Ukrayna’dan gelen tur operatörlerinden Yuliia Boldovskaya bölgeyi tanımaya geldiklerini vurgulayarak, “Burası çok güzel, harika yerler. Buralara gelip gezince, gelmeye değer olduğunu gördük. Tabii ki buraları ülkemizde tavsiye edip gidilecek yerler arasında sıralayacağız.” ifadesini kullandı. Bir diğer konuk olan Yuliia Saulina-Levchenko ise, Ukrayna’dan turist getirmek için bu geziye katıldıklarını dile getirerek, “Bizler Antalya dışında bir Türkiye gördük burada. Çok olumlu düşüncelerle buradan ayrılıyoruz.” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu