Gündemİlçe Haberleri

Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakültesinde Mezuniyet Gururu

Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakültesinde Mezuniyet Gururu. BAÜN Tıp Fakültesinde 2022-2023 eğitim öğretim yılı mezunları için mezuniyet töreni düzenlendi.

 

Balikesir Universitesi Tip Fakultesinde Mezuniyet Gururu 1

 

Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakültesinde Mezuniyet Gururu. BAÜN Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Şehit Fethi Sekin Konferans Salonunda düzenlenen törene, Rektör V. Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt katılım gösterdi. Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Murat Doğdubay’da programda yer aldı. Prof. Dr. Fatih Satıl’da katılım gösterdi. Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Volkan Yüksel’de programda yer aldı. BAÜN Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Ahmet Dolapoğlu katılım gösterdi. Ayrıca Altıeylül Belediye Başkan Yardımcısı Op. Dr. Feyyaz Çiftçi’de yer aldı. Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Abdullah Osman Koçak’ta yer aldı.  Balıkesir Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Erdal Ünal katılım gösterdi. Bununla birlikte  senato üyeleri programda yer aldı. Akademik ve idari personel ile öğrenciler ve aileleri katılım gösterdi.

 

Balikesir Universitesi Tip Fakultesinde Mezuniyet Gururu 2

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan törende mezunlar adına birer konuşma yapan Dönem Birincileri Nurdeniz Aslan, Habibe Eren ve Fatma Tarkan’ın ardından BAÜN Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Ahmet Dolapoğlu, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Volkan Yüksel ve Rektör V. Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt da birer konuşma yaparak öğrencileri mezuniyetleri dolayısıyla tebrik etti.

 

Konuşmasında genç doktorları mezuniyetleri dolayısıyla tebrik eden Rektör V. Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt, öğretim üyelerine ve öğrencilerin ailelerine de genç mezunların üzerindeki emekleri için teşekkür etti.

 

Dönem birincileri; Nurdeniz Aslan, Habibe Eren ve Fatma Tarkan tarafından mezuniyet kütüğüne dönem plaketinin çakıldığı tören, dereceye giren öğrenciler ile tüm mezun öğrencilere belgelerinin verilmesi ile devam etti. Tören, Hipokrat yemininin gerçekleştirilmesi ve keplerin atılmasıyla sona erdi.

 

Ayrıca daha fazla haber için tıklayın…

Haber Merkezi

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Geri bildirim: Türkçe Öğrenen Rus Öğrencilerden Balıkesir Üniversitesine Ziyaret « Balıkesir Merhaba Gazetesi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu