YaşamEkonomiGörüntülü HaberlerGündem

Balıkesir’de Çift sarılı yumurta Altın Değerinde

Balıkesir’de çiftsarılı yumurtaya talep çok

Balıkesir’de Çift sarılı yumurta Altın Değerinde

Balıkesir’de çiftsarılı yumurtaya talep çok.

Vatandaşların lezzet , dolgunluk ve doygunluk hissi veren yumurtaya olan ilgisi çift sarılı olduğunda iki kat artıyor. Balıkesir’de çift sarılı yumurta her market yada pazaryerinde bulunmuyor. Çiftsarılı yumurta için tavukların genç ve iki yaşında olması gerekiyor.

Balikesirde Cift Sarili Yumurta Altin Degerinde 1

Çiftsarılı Yumurta Talep Görüyor

gazetemerhaba.com olarak pazaryerlerinde yaptığımız araştırmalarda öne çıkan çiftsarılı yumurtaları satan üreticide alan müşteride memnun. Fiyatı normal yumurtaya göre yüksek olan çift sarılı yumurtalar lezzeti ilede ayrı bir talep nedeni olarak görülüyor. Çiftsarılı yumurta satıcısı esnaf, Çift sarılı yumurtaların vatandaşların oldukça ilgisini çektiğini ve talebin çok fazla olduğuna değinerek bu yumurtaların neden bu kadar önemli olduğunu anlattı.

Balikesirde Cift Sarili Yumurta Altin Degerinde 2

Yumurtaları Bulmak Oldukça Zor

“Bu yumurtaları bulmak çok zordur. Sadece iki yaşına gelmiş genç tavuklar, en verimli üretkenlik zamanında bu yumurtayı verirler. Daha sonra ise tek sarılı yumurta üretmeye başlarlar. Bu yüzden bu yumurtalara sahip olmak oldukça zordur. Bu yüzden de pazardaki diğer yumurtalara göre çift sarılı yumurtanın fiyatı diğerlerinden biraz fazla oluyor.” Dedi.

Balikesirde Cift Sarili Yumurta Altin Degerinde 3

Balıkesir’de Süt Ürünlerinin 10 Numara Sesi Kadınlar

Buse Tuncay

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu