EtkinlikGündem

Balıkesir’de Çocuklara Ara Tatil Hediyesi

Susurluk Belediyesi, çocukları unutmadı. Ara tatile giren çocuklara tiyatro etkinliği düzenliyor.

Balıkesir’de Çocuklara Ara Tatil Hediyesi

Buyuksehir Cocuklar Icin Tiyatro Etkinligi Duzenliyor 2
Balıkesir’De Çocuklara Ara Tatil Hediyesi

Tiyatro 13 Kasım Pazartesi günü Susurluk Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek. Ayrıca tiyatro etkinliği ücretsiz olacak. Etkinlik, 13.00 ve 15.00 saatlerinde olmak üzere iki seansta gerçekleşecek.

Oyunun İçeriği: “Elif’in Büyülü Macerası”

Tiyatro oyununda, telefon ve tablet ile oyun oynamaya meraklı Elif’in başından geçen büyülü bir macera ele alınıyor. Oyun sırasında Elif, oynadığı oyunun içine gizemli bir şekilde çekilir ve korkuyla üşüyen bir dünyada bulur kendisini.

Neyse ki, Elif’in karşısına çıkan Tilya ve Selya, ona bulunduğu yer hakkında bilgiler verir ve yardımcı olur. Elif, ailesine kavuşmak için evine dönmek istese de, bu hiç de kolay olmayacaktır. Kitap okumayan ve ders çalışmayan Elif’in ailesine kavuşabilmesi için çeşitli seviyeleri geçmesi gerekecektir.

Ancak, imdadına Bilgi ve Sevgi çiçekleri yetişir. Elif, bu çiçeklerin yardımıyla seviyeleri aşmaya çalışacak ve evine dönmek için zorlu bir mücadeleye girecektir.

Ebeveynlere Çağrı

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney, tüm ebeveynleri ve çocukları Susurluk Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenecek bu özel tiyatro etkinliğine beklediğini iletti. Başkan Güney, “Unutmayın, 13 Kasım Pazartesi günü saat 13.00 ve 15.00’te başlayacak olan bu etkinlik ücretsiz! Tüm çocuklarımızı bekliyoruz.” dedi.

Susurluk Belediyesinden Cocuklara Ara Tatil Hediyesi

Kaynak: Elif Şahin

Balıkesir’de ‘1/10 Mimarlık’ Etkinliği

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu