Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Balıkesir’de Damatlık ve Gelinlikle Havuza Atladılar

Balıkesir’de Damatlık ve Gelinlikle Havuza Atladılar

 

Gelin ve Damat Havuza atladı, davetliler heyecanlı ve mutlu bir şekilde onları izledi. Herkese büyük keyif veren düğün, sosyal mesafe kurallarına uygun tasarlanmış, özel bir platform ile yapılan hatıra fotoğraf çekimleri ile sıra dışı bir ev sahipliğine sahne oldu. Davetliler korsan kıyafetleri ve çeşitli figürlerle çektirdikleri fotoğrafların çıktılarını Gelin (Seda Kaygısız) ve Damadın (Noyan Kaygısız) imzası ile aldı.

 

Özel Sürprizli Düğün

Balıkesir Merhaba Gazetesi’nin Görsel Yönetmeni Sevda Kaygısız ve eşi Uğur Kaygısız oğulları Noyan Kaygısız’ı görkemli bir düğünle evlendirdi. Bir ömür boyu ‘mutluluğa evet’ diyen Noyan Kaygısız ve Seda Yılmaz’ın düğünü Pool Garden’de gerçekleştirildi. Havuzlu mekânda tüm önlemlerin ve davetlilere özel sürprizlerin yer aldığı düğünde, hem davetliler hem de genç çift mutlu bir gece geçirdiler.

 

Fotooo

Israrlara Dayanamadılar ve Havuza Atladılar

Düğün merasimi sırasında Damat ve Gelin’i, damatlık ve gelinlik kıyafetleri ile havuza davet eden Güzel Sanatlar Okulunun öğrencileri ve davetlileri kırmayan çılgın çift, davetlilere büyük heyecan yaşattılar. Gelin Seda’nın mütevazı ve davetlilerle kurduğu iletişim büyük beğeni toplarken, davetliler Seda ve Noyan çiftine bir ömür saadet dilediler. Genç çift ise katılım sağlayan tüm sevenlerine teşekkür ederek, “mutluluğumuza ortak olan herkese bu heyecanı birlikte yaşattıkları için bizde teşekkür ediyoruz” dediler.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu