Özel HaberlerBalıkesir Son Dakika HaberleriGündemİlçe Haberleri

Balıkesir’de Güncel Yağmurluk ve Şemsiye Fiyatları

Balıkesir'de hava sıcaklıkların düşmesiyle ve yağmurlu havaların gelmesiyle birlikte Balıkesir halkı için yağmurluk ve şemsiye önemli bir ihtiyaç haline geldi. İşte karşınızda güncel yağmurluk ve şemsiye fiyatları..

Balıkesir’de Güncel Yağmurluk ve Şemsiye Fiyatları

Yağmurluk ve şemsiye gibi yağışlı havalarda kullanılan ürünler, Balıkesirli vatandaşlar için önemli bir ihtiyaç haline geldi. Ancak bu ihtiyacı karşılamak için Balıkesir halkının tercihleri ve alışkanlıkları değişkenlik gösteriyor.

Balıkesir’de yağmurluk fiyatları

Yağmurluk tercihleri, genellikle kişisel ihtiyaçlara ve hava koşullarına bağlı olarak değişiyor. Kısa ve hafif yağmurluklar, sonbaharda sıkça tercih edilirken, kalın ve su geçirmez yağmurluklar, soğuk kış günlerinde daha fazla talep görüyor. Renk ve tarz seçenekleri de kişisel tercihlere göre farklılık gösteriyor.

Balıkesir'De Güncel Yağmurluk Ve Şemsiye Fiyatları

Güncel yağmurluk fiyatları ise;

En ince yağmurluklar 129 TL’den başlıyor. Kalınlığına ve su geçirmez özelliğine göre 460 TL’ye kadar çıkıyor. Kapşonlu ve kapşonsuz seçenekleri de mevcut. Balıkesirli bazı halkın tercihi kapşonlu yağmurluklardan yana oluyor.

Balıkesir'De Güncel Yağmurluk Ve Şemsiye Fiyatları

Balıkesir’de şemsiye fiyatları

Şemsiye tercihlerine gelince, Balıkesir halkının çoğunluğu genellikle katlanabilir ve taşınması kolay şemsiyeleri tercih ediyor. Bu tür şemsiyeler, aniden bastıran yağmurlarda veya şehir içinde taşımak için pratik bir seçenek olarak görülüyor. Renk seçenekleri ve şemsiye boyutları da bireysel tercihlere bağlı olarak değişkenlik gösteriyor.

Balıkesir'De Güncel Yağmurluk Ve Şemsiye Fiyatları

Balıkesir’de rüzgarlı hava koşullarına karşı dayanıklılık sağlamak amacıyla uzun, siyah ve daha geniş çaplı şemsiye tercih edenlerin sayısı da oldukça fazla.

Balıkesir'De Güncel Yağmurluk Ve Şemsiye Fiyatları

Güncel şemsiye fiyatları ise;

Şemsiyelerin fiyatı en uygun olarak 100 TL’den başlarken; dayanıklık, malzeme ve çaplarının genişliğine göre 350 TL’ye kadar çıkabiliyor.

 

 

Haber: Seren Çiftçi

 

Balıkesir Güncel Akaryakıt Fiyatları

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu