YaşamGündem

Balıkesir’de Hayvan Refahına Destek

Balıkesir İl Tarım ve Orman Müdürü Erkan Alkan, Balıkesir Üniversitesi Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi'ni ziyaret etti.

Balıkesir’de Hayvan Refahına Destek

Balıkesir İl Tarım ve Orman Müdürü Erkan Alkan, Balıkesir Üniversitesi Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi’ni ziyaret etti. Bu ziyaret sırasında, hayvan hastanesinde gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceleme fırsatı buldu.

Hastanedeki ameliyat kliniklerini dikkatlice gezerek, burada yürütülen tedavi ve operasyonların detaylarını inceledi. Ziyaret esnasında, hayvan hastanesinde görevli olan yetkililerden hastane işleyişi ve yapılan işlemler hakkında ayrıntılı bilgi aldı. İl Müdürü Alkan, bu önemli ziyaretin ardından yaptığı açıklamada,

“Küçük ve büyük hayvanların (kedi, köpek, at, deve vb.) her türlü teşhis, tedavi ve ameliyatların yapıldığı kliniklerdeki çalışmalara katılarak yetkililerle bilgi alışverişinde bulunduk. Hayvan sağlığı ve refahı açısından önemli bir kurum olan Balıkesir Üniversitesi Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi’nin çalışmalarını yakından takip etmekten memnuniyet duyuyorum” ifadelerini kullandı.

Balıkesir'De Hayvan Refahına Destek

Haber: Bülten

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu