GündemSpor

Balıkesir’de Heyecan Dorukta! Finalistler Belli Oldu

Balıkesir, KFC Kadınlar Voleybol 1. Ligi Yarı Final müsabakalarına ev sahipliği yaptı.

Balıkesir’de Heyecan Dorukta! Finalistler Belli Oldu

Balıkesir, KFC Kadınlar Voleybol 1. Ligi Yarı Final müsabakalarına ev sahipliği yaptı. 8-10 Mart tarihleri arasında Şehit Turgut Solak Spor Salonu’nda gerçekleşen karşılaşmalarda sekiz takım finale çıkmak için mücadele etti.

TVF Liglerden Sorumlu Asbaşkanı Ahmet Göksu, TVF Yönetim Kurulu Üyeleri Metin Mengüç, Ersin Yılmaz ve TVF Denetim Kurulu Üyesi Umut Bağlı ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Adem Özalp, tribünden müsabakaları takip etti.

A ve B gruplarında oynanan yarı final karşılaşmalarında İST Bahçelievler BLD., Bodrum BLD. Bodrum SP., Ankara ALS Voleybol, Gaziantep Merinos, Ankara Zeren Spor, İBA Kimya TED Ankara Kolejliler, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve İzmir Aras Kargo takımları mücadele etti.

Pazar günü oynanan Yarı Final son maçlarının ardından gruplarında ilk iki sırayı alan Bahçelievler Belediyesi, Bodrum Belediyesi Bodrum Spor, Aras Kargo ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi takımları adlarını final etabına yazdırdı.

Balıkesir'De Heyecan Dorukta! Finalistler Belli Oldu

Gençlik ve Spor İl Müdürü Adem Özalp, “Tesislerimiz ve ekiplerimizle, bu büyük organizasyonda paydaşlarımızla birlikte sporcularımızı ilimizde misafir etmekten memnuniyet duyduk. Sporseverler, şehrimizde gerçekleşen yarı final müsabakalarında takımların kıyasıya mücadelesinin heyecanını ve rekabetini yerinde izleme fırsatı buldular. Bu organizasyonun gerçekleştirilmesinde federasyonumuza ve yönetimine, tüm paydaşlarımıza ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Müsabakalarda mücadele eden tüm sporcularımızı tebrik ediyor, finale kalan takımlarımıza başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

 

 

Haber: Bülten

Balıkesir’in Gururu Avrupa Şampiyonası İçin Hazırlanıyor

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu