İlçe Haberleri

Balıkesir’de Kadın Girişimcilerin Potansiyeli Artırılıyor

Bandırma Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu, işini kurmak veya büyütmek isteyen kadın girişimcilere yönelik bir eğitim semineri düzenledi.

Balıkesir’de Kadın Girişimcilerin Potansiyeli Artırılıyor

Bandırma Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu, işini kurmak veya büyütmek isteyen kadın girişimcilere yönelik bir eğitim semineri düzenledi. Bandırma Ticaret Odası Konferans Salonu’nda gerçekleşen seminerde Bandırma 17 Eylül Üniversitesi Kadın Aile ve Toplum Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Aybeniz Akdeniz Ar ile Bandırma 17 Eylül Üniversitesi Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Armağan Türk tarafından eğitim verildi.

Balıkesir'De Kadın Girişimcilerin Potansiyeli Artırılıyor

Bandırma Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Gözde Engür, Bandırma’daki kadın girişimci sayısını artırmak için projeler geliştirdiklerini belirtti. Cumhuriyet’in 100. yılında kadın girişimci sayısını artırmayı hedefleyen bir proje kapsamında düzenlenen eğitim seminerine Bandırmalı girişimci kadınların yoğun ilgi gösterdiğini ifade etti. Engür, projeye başvuran ve başarılı olan girişimcilere 6 aylık mentörlük ve pazarlama desteği verileceğini söyledi.

Balıkesir'De Kadın Girişimcilerin Potansiyeli Artırılıyor

Eğitim seminerinin sonunda BANSİAD Başkanı ve Bandırma Ticaret Odası Meclis Başkanı Funda Dedeoğlu, katılımcılara tecrübelerini aktararak girişimci kadınlara başarılar diledi. Seminerde geliştirilen projeler, Kadın Girişimciler Yönetim Kurulu tarafından detaylı bir şekilde incelendi ve “Seramik Atölyesi” açıp geliştirmek isteyen Hacer Güngör’ün projesi en iyi proje olarak seçilerek maddi destek almaya hak kazandı.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu