Gündemİlçe Haberleri

Vali Ustaoğlu Çocuklarla Oyun Oynadı

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, kentteki eğitim kurumlarını ziyaret etmeye devam ediyor. Son olarak, Naciye Kabakçı Anaokulu'nu ziyaret eden Vali Ustaoğlu, öğrencilerle keyifli bir buluşma gerçekleştirdi.

Vali Ustaoğlu Çocuklarla Oyun Oynadı

Vali Ustaoglu Cocuklarla Oyun Oynadi 2
Vali Ustaoğlu Çocuklarla Oyun Oynadı

Çocuklarla Sohbet Etti

Ziyaret sırasında Vali Ustaoğlu, anaokulu öğrencileriyle bir araya gelerek samimi bir ortamda çeşitli etkinliklere katıldı. Öğrencilerle oyunlar oynayan Vali Ustaoğlu, çocukların neşeli anlarına ortak oldu. Okul ziyareti sırasında Vali Ustaoğlu, öğrencilere çeşitli sorular sorarak onlarla sohbet etti. Öğrencilerin merakla sorulara yanıt vermesi ve Vali Ustaoğlu ile olan etkileşimleri, ziyaretin sıcak ve eğlenceli bir atmosferde geçmesine neden oldu.

Vali Ustaoglu Cocuklarla Oyun Oynadi 3

“Onların geleceğe umutla bakmaları en büyük arzumuz”

Ziyaret sonrasında bir açıklama yapan Vali Ustaoğlu, “Eğitim, toplumun temel taşıdır. Bu nedenle, okullarımızı ziyaret ederek öğrencilerimizle bir araya gelmek, onların dünyasına dokunmak benim için büyük bir mutluluk. Naciye Kabakçı Anaokulu’nu ziyaret etmek, çocuklarımızın enerjisiyle dolu, neşeli bir gün geçirmeme vesile oldu. Onların geleceğe umutla bakmaları, eğitim hayatlarına olumlu bir şekilde devam etmeleri en büyük arzumuzdur” dedi.

Vali Ustaoglu Cocuklarla Oyun Oynadi 1

Haber Merkezi

Vali Ustaoğlu: ‘Milletimizin başı sağ olsun’

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu