Balıkesir Son Dakika HaberleriGündem

Balıkesir’de ‘KAFES 34’ Operasyonu ! Suç Örgütü Çökertildi

Balıkesir'de gerçekleştirilen ‘KAFES-34’ Operasyonları kapsamında, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın açıklamasına göre, Gökhan Kuş'un elebaşılığını yaptığı organize suç örgütü çökertildi. 13 şüpheli operasyonla yakalandı.

Balıkesir’de ‘KAFES 34’ Operasyonu ! Suç Örgütü Çökertildi

Balikesirde ‘Kafes 34 Operasyonu Suc Orgutu Cokertildi 1

Örgüt Çökertildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, X hesabından yaptığı paylaşımda, Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde, Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen ‘KAFES-34’ Operasyonları sonucunda Gökhan Kuş’un liderliğindeki organize suç örgütünün çökertildiğini duyurdu.

Yerlikaya Açıklama Yaptı

Bakan Yerlikaya, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Operasyon kapsamında, Gökhan Kuş’un liderlik ettiği suç örgütünün; yağma, tahsilatçılık, tefecilik, ikamet kurşunlama, eğlence mekânlarına çökme, silahlı tehdit, silahla yaralama ve kasten öldürmeye teşebbüs gibi bir dizi suç eylemini gerçekleştirdiği tespit edilmiştir.”

Suç Unsurları Ele Geçti

Operasyonlar neticesinde 6 adet ruhsatsız tabanca ve muhtelif miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi. Bakan Yerlikaya, emniyet güçlerini başarılı operasyonlarından dolayı tebrik ederek, halkın güvenliği için yürütülen mücadeleye vurgu yaptı.

Haber: Bülten

Balıkesir’inde Yer Aldığı 8 İlde Operasyon

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu