Gündemİlçe Haberleri

Balıkesir’de Kaza

Balıkesir’de kaza. Balıkesir’in Bandırma ilçesinde buğday yüklü traktör kamyon ile çarpıştı, traktör sürücüsü ağır yaralı, tedavi altında.

Balıkesir’de kaza. Buğday yüklü 10 AFK 941 plakalı traktör Doğanpınar kırsal mahallesine dönmek için manevra yaptı. Bu esnada 10 PY 862 plakalı kamyon ile çarpıştı.

Yaralıya İlk Müdahale Yapıldı

Edinilen bilgilere göre, Bandırma istikametinden, Çanakkale istikametine gitmekte olan buğday yüklü traktör, Doğanpınar kırsal mahallesi’ne dönmeye çalışırken o esnada 10 PY 862 plakalı kamyon ile çarpıştı. Çarpışma sırasında refüje savrulan traktörün şoförü Ali Aça (56) ağır yara aldı. Kaza yerine gelen 112 Acil Sağlık Ekipleri geldi. Yaralıya ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Daha  sonra ekipler, yaralıyı Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesin de tedavi altına aldı. . Yola dökülen buğdayların temizlenmesinden sonra yol tekrar trafiğe açıldı. Jandarma ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

 

Uhk

 

Daha fazla haber için tıklayın…

 

 

 

Bandırma Hakkında

Bandırma (Yunanca: Πάνορμος, Panormos), Marmara Denizi’nin güneyinde, Bandırma Körfezi’nin en iç kısmında merkezlenen Balıkesir iline bağlı bir ilçedir. Altıeylül ve Karesi’nin ardından, nüfus bakımından Balıkesir’in üçüncü büyük ilçesidir. Son yıllarda hızla gelişen Bandırma, aynı zamanda Türkiye’nin en büyük limanlarından birine de sahip olan bir ilçedir. Bandırma Limanı’na her gün düzenli olarak İstanbul’dan feribot seferleri yapılmaktadır. Ekonomik olarak oldukça güçlü olan Bandırma, Türkiye için önemli bir sanayi ve tavukçuluk şehridir. Kültür sanat etkinliklerine ev sahipliği yapan şehirde her sene büyük yoğunluk ile turist çekmektedir. 2021 yılı sonu itibarıyla resmî nüfusu 161.894 olarak belirlenmiştir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu