EtkinlikGündem

Balıkesir’de Kız Çocuklarına Destek İçin Güç Birliği

Gazeteci Ömür Sabuncuoğlu, "Anneme ve Kızıma" Kitabı İmza Günü İçin Balıkesir'de

Balıkesir’de Kız Çocuklarına Destek İçin Güç Birliği

Gazeteci Ömür Sabuncuoğlu’nun kız çocuklarının eğitimi için düzenlediği sosyal sorumluluk projesi kapsamında hazırladığı dördüncü kitabı “Anneme ve Kızıma,” mektuplar aracılığıyla tanınmış isimleri anneleri ve kızlarıyla buluşturuyor. Kitap, Bade İşçil, Derya-Zeynep Beşerler, Evrim Alasya, İdil Fırat, Melis Sezen, Meryem Uzerli, Murat Boz, Neslişah Alkoçlar Düzyatan, Özge Gürel, Özge Özder, Reyhan İpekel, Seda Bakan, Selen Keçeli, Serkan Altınorak, Zuhal Olcay gibi ünlü isimlerin annelerine ve kızlarına, Tuba Büyüküstün’ün ise tüm kız çocuklarına yazdığı duygusal mektupları içeriyor.

Eğitim İçin Güç Birliği: Anneme ve Kızıma İmza Günü Balıkesir’de

Kitabın geliri, 6 Şubat’ta meydana gelen depremin olumsuz etkilerinden etkilenen ve eğitim ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanan kız çocuklarının eğitimini desteklemek amacıyla kullanılacak. Ömür Sabuncuoğlu, bu özel projenin bir ayağı olarak Balıkesir’e gelerek “Anneme ve Kızıma” kitabının imza günü etkinliğini düzenleyecek.

İmza Günü Etkinlik Detayları:

  • Tarih: 21 Ocak 2024
  • Saat: 16:30
  • Yer: Balıkesir Kent Konseyi

Etkinlik kapsamında, Sabuncuoğlu’nun katılımcılarla buluşacağı imza günü, duygusal mektupların paylaşılacağı özel bir atmosfer sunacak. Kitabın Balıkesir’deki imza etkinliği gelirleri, Türk Eğitim Vakfı aracılığıyla Okutan Balıkesir projesine bağışlanacak, böylece eğitim alanında destek sağlanacak. Bu etkinlik, hem kültürel bir buluşma hem de toplumsal bir dayanışma örneği olacak.

Balıkesir'De Kız Çocuklarına Destek İçin Güç Birliği

Haber Merkezi

Balıkesir’de Kültürel Miras Kış Okulu Başlıyor

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu