GündemDünyadan Haberler

Balıkesir’de Kök Salan Fidanlar Şimdi Yalova’da

Balıkesir’de Kök Salan Fidanlar Şimdi Yalova’da

 

Uludağ Elektrik, “Yeşil Dönüşüm Ormanları” projesinin dördüncü etabını da hayata geçirdi.

 

Bugüne kadar 4 bin fidanın doğayla buluştuğu projede, şirket faaliyetlerinden kaynaklı kağıt tüketiminin dengelenmesi amacıyla düzenli fidan dikimi gerçekleşti. Uludağ Elektrik’in fatura ve abonelik işlemlerinde kullanılan kağıtların doğaya yeniden kazandırılması amacıyla başlattığı Yeşil Dönüşüm Ormanları Projesi çerçevesinde Yalova’nın Armutlu ilçesinde 1000 fidanlık orman oluştu.

 

Balıkesir, Bursa ve illerde kök saldı

Projeyle bölgenin yeşil alan miktarının artmasına katkı sağlanırken, ekolojik denge de oluyor. Yeşil Dönüşüm Ormanları Bursa, Balıkesir ve Çanakkale’nin ardından şimdi de Yalova’da kök salıyor. Daha önce yangın tehlikesi geçirmiş veya kurak olan bölgeleri tercih eden şirket, ağaçlandırma projesi ile yeşil alan miktarı açısından fakir bölgelerin yeşil alan oranını artırırken, sağlıklı bir kent yaşamına da destek oluyor.

 

Destek Veriliyor

Projenin Yalova etabı için Armutlu’da yapılan dikim çalışması ile fidanlar toprakla buluştu. Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac’ın katılım sağladığı etkinliğe Yalova Orman Bölge Müdürlüğü de destek verdi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu