Gündemİlçe Haberleri

Balıkesir’de ‘Mahzen-11’ Operasyonu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Manisa merkezli Balıkesir'inde yer aldığı 7 ilde jandarma tarafından düzenlenen “Mahzen-11” Operasyonlarında, 3 ayrı organize suç örgütünün çökertildiğini duyurdu. Ayrıca elebaşlarının da aralarında olduğu 18 şüphelinin yakalandığı açıklandı.

Balıkesir’de ‘Mahzen-11’ Operasyonu

3 Ayrı Organize Suç Örgütü Çökertildi

Bakan Yerlikaya, X hesabından yaptığı paylaşımda operasyonun detaylarını paylaştı. Paylaşımda, “Erdoğan Şener’in (Şenerler), Sadrettin Avcı’nın (Avcılar) ve Fedai Karal’ın (Karallar) elebaşılığını yaptığı 3 ayrı organize suç örgütü çökertildi. Akhisar Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde; Manisa İl Jandarma Komutanlığı tarafından yürütülen çalışmalar sonucunda, Manisa merkezli İstanbul, İzmir, Tekirdağ, Kocaeli, Antalya ve Balıkesir’de faaliyet gösteren organize suç örgütü üyesi şüphelilerin, suç işlemek amacıyla örgüt kurma, kara para aklama, nitelikli dolandırıcılık ve tefecilik suçlarını işledikleri tespit edildi” ifadelerine yer verildi.

Suç Aletleri Ele Geçti

Operasyonlar neticesinde 7 adet ruhsatsız tabanca, 6 av tüfeği, 47 otomobil, 2 tekne, çok sayıda çek, senet, araç satış sözleşmesi ve tapu sözleşmesi ile çok miktarda nakit para ve dijital materyale el konulduğu da belirtildi.

Haber: Bülten

Balıkesir’de ‘Narkoçelik-6’ Operasyonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu