Gündemİlçe Haberleri

Balıkesir’de Öğrencilere Biyolojik Çeşitlilik Farkındalığı

TEMA Vakfı Balıkesir İl Temsilciliği, Balıkesir'in Karesi ilçesinde bulunan Ali Hikmet Paşa İlkokulu'nda öğrencilere biyolojik çeşitlilik konulu bir sunum gerçekleştirildi.

Balıkesir’de Öğrencilere Biyolojik Çeşitlilik Farkındalığı

Balikesirde Ogrencilere Biyolojik Cesitlilik Farkindaligi 1
Balıkesir’De Öğrencilere Biyolojik Çeşitlilik Farkındalığı

Öğrenciler Doğa Bilincini Öğrendi

Biyolojik çeşitliliğin korunması ve önemi üzerine bilinçlendirme amaçlı düzenlenen sunumda öğrencilere, doğanın farklı ekosistemlerde nasıl bir zenginlik sunduğu, bitki ve hayvan türlerinin çeşitliliği, ekosistemler arasındaki denge ve doğanın insanlar üzerindeki etkileri gibi konular anlatıldı. Sunum, öğrencilere görsel materyallerle desteklenerek interaktif bir şekilde gerçekleştirildi.

Balikesirde Ogrencilere Biyolojik Cesitlilik Farkindaligi 2

“Doğayı gelecek nesillere aktarmak büyük önem taşıyor”

TEMA Vakfı Balıkesir İl Temsilcisi, yapılan etkinlikle ilgili olarak, “Doğanın çeşitliliğini korumak ve gelecek nesillere aktarmak büyük önem taşıyor. Bu nedenle çocuklarımızı doğa ile iç içe büyütmek ve bilinçlendirmek gerekiyor. Bu sunumla öğrencilerimize doğanın kıymetini ve korunması gerektiğini anlatmaya çalıştık.” şeklinde konuştu. Öğrenciler ise sunumdan oldukça keyif aldıklarını belirterek, doğa ve çevre konularında daha duyarlı olacaklarını ifade ettiler.

Balikesirde Ogrencilere Biyolojik Cesitlilik Farkindaligi 3

Haber: Bülten

BAÜN İlk Tematik Bahçesini Oluşturuyor

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu