Gündemİlçe HaberleriSiyasetTürkiye Gündemi

Balıkesir’de Oy Kullananlara Simit Süprizi

Balıkesir’de Oy Kullananlara Simit Süprizi

Balıkesir’in Savaştepe ilçesinde 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimleri ve 28. Dönem milletvekilliği seçimleri için oy kullanmak için sandık başına gelen vatandaşlar ilginç bir sürprizle karşılaştı.

 

Balıkesir’de Oy Kullananlara Simit Süprizi, Savaştepe’nin merkez Fatih Mahallesi Muhtarı Özcan Kandemir, sabah erken saatlerde sandık başına gelerek vatandaşlık görevini yerine getiren vatandaşlara, okul içerisinde kurduğu çay ocağında, çay, simit, poğaça, peynir ve lokum ikramında bulundu.

 

Whatsapp Image 2023 05 14 At 13.50.44

 

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Muhtar Özcan Kandemir; “Savaştepe’de vatandaşlarımız erkenden oyunu kullanmak için sandık başına geliyor. Daha sonra da tarlasına ve bahçesine gidiyor. Çoğu kahvaltısını yapmadan evinden çıkıyor. Ayrıca Biz de vatandaşımıza hizmet olsun diye sabah erkenden gelip çayımızı yaptık. Simidimizi, poğaçamızı, peynirimizi hazırlayıp vatandaşımıza ikram ediyoruz. Hem Bunu bir hizmet olarak gördük. Hemde Vatandaşımız da oldukça memnun kaldı.” Dedi.

 

Whatsapp Image 2023 05 14 At 13.50.45

 

Oy kullandıktan sonra İkramlardan alan emekli madenci Salim Yavaş, “Oyumuzu kullandık. Muhtarımız çay yapmış. Bize poğaça ikram etti. Allah ondan razı olsun. Allah daha çık versin. Allah’ım vatanımıza, milletimize ve devletimize zeval vermesin. Güzel bir hizmet. Güzel bir olay. Bunun devamını istiyoruz.” Dedi. Ayrıca Sandıklarda müşahit olarak görev yapan Çağlar Eker, “Sabahtan bu yana sandıkları geziyorum. Bununla Birlikte, Mehmet Akif Ersoy Okuluna geldiğimde güzel bir karşılamayla karşılaştım. Muhtarımız elinden geldiğince halka hizmet amaçlı simit ve çay ikramında bulunur. Bu olay çok hoşuma gitti dedi.

 

Son Dakika Haberleri www.gazetemerhaba.com ‘da

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu