Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Balıkesir’de TOGG Rüzgarı Esiyor

Balıkesir’de TOGG rüzgarı esmeye devam ediyor. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı, makam aracını teslim aldı. Beraberinde şehirde TOGG rüzgarı esmeye başladı. Vatandaşların ilgisi dolayısıyla Şeyh Lütfullah Camisi Meydanı’na stant kurdular. Yaklaşık bir ay açık kalacak stantta bulunan Kula Grisi TOGG’a ilk günden büyük rağbet oldu.

 

 

Balıkesir’de TOGG Rüzgarı Esiyor.. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın geride bıraktığımız Cumartesi günü, makam aracı olarak kullanacağı TOGG’u teslim aldı. Büyükşehir Belediye Binası önünde sergilemesiyle şehirde TOGG rüzgârı esmeye başladı.

Balıkesir'De Togg Rüzgarı Esiyor

Şeyh Lütfullah Camisi Meydanı, Şehir Merkezinde yer almaktadır. Şeyh Lütfullah Camisi Meydanı’na TOGG’un standını kurdular. Türkiye’nin yerli ve milli otomobili TOGG, yaklaşık bir ay boyunca 10.00-20.00 saatleri arasında sergileyecekler.

Balıkesir'De Togg Rüzgarı Esiyor

Vatandaşlar, ilk günden incelemek ve fotoğraf çektirmek için sıra oluşturdular. Vatandaşlara görevliler tarafından araç hakkında bilgiler veriliyor. Doğal yapısı, kayaçları ve vadileriyle yerkürenin milyonlarca yıllık geçmişini bugüne taşıyan gri ihtişamını yansıtıyor. Kula Grisi TOGG’u, Manisa’nın Kula ilçesinden esinlenerek oluşturdular. Kula Grisi TOGG’u oldukça beğenen vatandaşlar, aracı dikkatle inceledi.

Balıkesir'De Togg Rüzgarı Esiyor

TOGG’u inceleyen vatandaşlar “Araç, harika bir dizayn olmuş.  Emeği geçenlerin ellerine sağlık, SUV tarzı araçlarda ilk 3’e girebilecek. Ses sistemi çok güzel. Fiyat performans çok iyi. İç dizaynı çok güzel” yorumlarında bulundular.

…Balıkesir’de TOGG Rüzgarı Esiyor…

Daha fazla haber için tıklayınız…

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu