Gündem

Balıkesir’de Türk Folklorunun İzi Sürülüyor

Balıkesir'de düzenlenen "Müteferrika Sohbetleri" kapsamındaki etkinlikte "Yüz Yıl Önce Yüz Yıl Sonra Türk Folkloru" başlıklı bir söyleşi düzenlendi.

Balıkesir’de Türk Folklorunun İzi Sürülüyor

Balıkesir’de düzenlenen “Müteferrika Sohbetleri” kapsamındaki etkinlikte, Balıkesir Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halil İbrahim Şahin’in ev sahipliğinde, Prof. Dr. Ali Duymaz’ın konuşmacı olarak katıldığı “Yüz Yıl Önce Yüz Yıl Sonra Türk Folkloru” başlıklı bir söyleşi düzenlendi. Etkinlik, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Balıkesir Üniversitesi ve Balıkesir Millet Kütüphanesi Ahmet Kot Kitaplığı işbirliğiyle gerçekleştirildi.

Balıkesir Millet Kütüphanesi Ahmet Kot Kitaplığı’nda gerçekleşen etkinliğe, Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halil İbrahim Şahin, Yazar-Şair Ahmet Kot, akademik ve idari personel ile kütüphane kullanıcıları ve öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Prof. Dr. Ali Duymaz, söyleşisinde geçmişten günümüze Türk folkloru hakkında önemli bilgiler verdi. Müteferrika Sohbetleri’nin kültür, edebiyat ve bilim alanlarında zengin içeriğiyle her hafta farklı konularda gerçekleştirildiği belirtildi.

Balıkesir'De Türk Folklorunun İzi Sürülüyor

 

 

İHA

‘Körfez Canlar Tiyatrosu’ Bandırma’da Sahnelenecek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu