Gündemİlçe HaberleriSporTürkiye Gündemi

Balıkesir’de Ulusal Spor Günü!

Balıkesir’de Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından çeşitli branşlarda il birinciliklerinden Türkiye şampiyonalarına birçok faaliyet gerçekleşti.

 

1 10

Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Büyükşehir Belediyesi ve Federasyonların işbirliğinde birçok spor faaliyeti bugün sona erdi.

 

2 8

Kentin spor turizmine ve ekonomisine de büyük katkı sağlayan etkinlikler gerçekleşti. Birçok branşta Balıkesirlilere spor şöleni yaşattı. Minikler Türkiye Judo Şampiyonası, Okul Sporları Spor Tırmanış Gençler Türkiye Şampiyonası oldu. Ayrıca 10 Yaş Ulusal Gelişim Projesi Ligi Bölge Müsabakaları. Halkoyunları İl Birinciliği ve Beach Volley U22. Türkiye Şampiyonası yoğun katılımlarla tamamlandı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Adem Özalp, “Minikler Judo Türkiye Şampiyonası için ilimize gelen sporcularımızı 3 gün boyunca kentimizde ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Birçok ulusal ve uluslararası organizasyonlara ev sahipliği yapıyoruz. Judo branşında da böylesi güzel bir organizasyonun Balıkesir’de gerçekleşmesi büyük önem taşıyor. İnanıyorum ki dünya şampiyonları, olimpiyat şampiyonları buradan çıkacak” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu