Eğitimİlçe Haberleri

Balıkesir’deki Banka Güvenliklerine Dolandırıcılık Eğitimi

Balıkesir'de faaliyet gösteren kamu ve özel bankaların güvenliğini sağlayan özel güvenlik görevlilerine, dolandırıcılıkla mücadele konusunda önemli bir eğitim verildi.

Balıkesir’deki Banka Güvenliklerine Dolandırıcılık Eğitimi

Balikesirdeki Banka Guvenliklerine Dolandiricilik Egitimi 1
Balıkesir’Deki Banka Güvenliklerine Dolandırıcılık Eğitimi

210 Özel Güvenlik Katıldı

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği personeli tarafından düzenlenen eğitim, bankalarda görev yapan 210 özel güvenlik görevlisinin katılımıyla gerçekleşti. Eğitim kapsamında, dolandırıcılıkla mücadele stratejileri ve önleyici tedbirler konusunda bilgilendirme yapıldı. Ayrıca, özel güvenlik görevlilerine Kaan Projesi hakkında detaylı bilgi verildi.

Kaan Projesi Nedir?

Kaan Projesi, güvenlik görevlilerinin emniyet teşkilatıyla iş birliği yaparak suçları önleme ve hızlı müdahale imkanı sunan bir uygulama olarak faaliyete geçiyor. Emniyet Genel Müdürlüğü’nün açıklamasına göre, Kaan Uygulaması sayesinde genel kolluk kuvvetleriyle özel güvenlik görevlilerinin iş birliği artırılarak, Türkiye genelinde yaklaşık 350.000 özel güvenlik görevlisinin katkı sağlaması hedefleniyor. Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü, dolandırıcılıkla mücadele kapsamında yaptığı bu eğitimlerle kamu ve özel bankaların güvenliğini sağlamaya devam edeceğini belirtti.

Haber: Bülten

Balıkesir Sürücülerine Özel Trafik Eğitimi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu