Eğitimİlçe Haberleri

Balıkesir’in Okulu Bir İlke İmza Attı

Ahmet Obalı Anaokulu, Bandırma'da bir ilki gerçekleştirerek ISO 45001:2018 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Belgesi'ni almaya hak kazandı.

Balıkesir’in Okulu Bir İlke İmza Attı

Ahmet Obalı Anaokulu, Bandırma’da bir ilki gerçekleştirerek ISO 45001:2018 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Belgesi’ni almaya hak kazandı. Milli Eğitim Bakanlığı Standardizasyon ve Kalite Hizmet Birimi tarafından verilen bu belge, okulun güvenliği ve iş sağlığı yönetimindeki üstün başarısını teyit etti.

Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Aslan, belgeyi okul müdürü Serap Zeybek’e takdim ederek, okulun bu önemli başarısını kutladı. Bu belgenin, Bandırma ve Balıkesir’deki diğer okullara da örnek olması ve bölgede bir eğitim ekolü oluşturulması temennisinde bulundu. Müdür Aslan, okul yönetimi ve çalışanlarına verdikleri katkıdan dolayı teşekkürlerini iletti.

Okul müdürü Serap Zeybek ise belgeyi alabilmek için okulda güvenlik standartlarını yükselterek, öğrenci, öğretmen ve personelin sağlığını ve güvenliğini sağlayacak bir sistem oluşturduklarını belirtti. Bu başarının elde edilmesi için ciddi bir emek harcadıklarını ifade eden Zeybek, belgeyi almaktan dolayı mutluluk ve gurur duyduklarını dile getirdi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu