GündemSpor

Kurtdereli Spor Salonu önemli karşılaşmaya sahne oluyor

Türkiye Basketbol Ligi 25. Haftasında Balıkesir Büyükşehir Belediyespor, kendi evinde Çayırova Belediyesi’ni ağırlıyor

Kurtdereli Spor Salonu önemli karşılaşmaya sahne oluyor.Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi 25. Haftasında Balıkesir Büyükşehir Belediyespor, kendi evinde Çayırova Belediyesi’ni ağırlıyor. Kurtdereli Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşma 18 Şubat Pazar günü saat 17.30’da başlayacak.

Kurtdereli Spor Salonu önemli karşılaşmaya sahne oluyor

Ligin 24. Haftasında galip ayrılan taraf Balıkesir Büyükşehir Belediyespor

Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi ekiplerinden Balıkesir Büyükşehir Belediyespor kulübü, ligin 24. Haftasında deplasmanda Pizza Lazza Harem Spor’a konuk olmuştu. Şehit Mustafa Özel Spor Kompleksi’nde oynan müsabakanın ilk yarısını 32-37’lik skor ile Balıkesir Büyükşehir önde kapatırken, mücadelenin ikinci yarısında ise etkili oyununu devam ettirerek 72-75’lik skor avantajı ile karşılaşmadan galip ayrıldı.

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor, ligin iddialı ekibiyle oynayacak

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor bu sezon evinde ve deplasmanda karşılaştığı rakiplerine karşı 24 müsabakadan 8 galibiyet ve 16 mağlubiyet ile 32 puan toplayıp, 18. Sırada bulunuyor. Çayırova Belediyespor ise bu sezon mücadelede ettiği 24 müsabakada 13 galibiyet ve 11 mağlubiyet alarak 37 puan toplayıp, 5. Sırada bulunuyor.

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor, ligin 24. Haftasında elde ettiği çıkışı devam ettirerek kendi evinde karşılaşacağı Çayırova Belediyespor müsabakasından galip ayrılıp düşme potasından uzaklaşmak istiyor.

BÜLTEN

Diğer spor haberleri için tıkla 

Bizi diğer sosyal medya hesaplarımızdan takip ettiniz mi?

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu