Spor

Balıkesirspor İçin Yeni İsimler Yolda

Kırmızı-beyazlı yönetim, ara transfer döneminde kadroyu güçlendirmek için aktif bir çaba sarf ediyor.

Balıkesirspor İçin Yeni İsimler Yolda

Balıkesirspor’da transfer gündemi yoğun bir şekilde devam ediyor. Kırmızı-beyazlı yönetim, ara transfer döneminde kadroyu güçlendirmek için aktif bir çaba sarf ediyor. Balıkesirspor, ligin ikinci yarı hazırlıkları kapsamında bugünden itibaren Antalya’da kampa girdi.

Oyuncular, Antalya Limak Arcadia Sport Resort Otel’de toplanacak ve teknik direktör Cem Cambaz yönetiminde ikinci etap çalışmalarına başlayacak. Balıkesirspor, uzun bir aradan sonra sezon öncesi ve devre arası kamp çalışması imkanı bulamamanın ardından transfer yasağının kalkmasıyla birlikte ikinci yarı hazırlıklarını sürdürmek üzere Antalya’ya giderek kamp sürecine başladı.

Transfer çalışmalarına ağırlık veren kırmızı-beyazlı yönetim, Ankara Demirspor’dan Batuhan Süer’i kadrosuna katarak ilk transferini gerçekleştirmişti. Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu İsmet Deniz, teknik direktör Cem Cambaz’ın raporu doğrultusunda belirlenen oyuncularla görüşmelerin devam ettiğini ve transfer çalışmalarının sürdüğünü açıkladı. Yönetim, 2. Lig ve 3. Lig’den oyuncularla prensipte anlaşmaya vardığı belirtilirken, bir sol bek ve bir orta saha oyuncusuyla imza aşamasına gelindiği ifade edildi.

Balıkesirspor İçin Yeni İsimler Yolda

Teknik direktör Cem Cambaz, kulübü layık olduğu yere taşımak için ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini ve ara transferde kadroyu güçlendirmeyi hedeflediklerini belirtti. Cambaz, başkan ve yönetim kurulunun büyük bir istekle transfer sürecini yönettiğini, hedeflerine ulaşmak için uygun oyuncuları takıma katmayı planladıklarını dile getirdi.

 

Burak Meriç

Bandırmaspor’da Caner Hüseyin Bağ İle Yollar Ayrıldı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu