GündemSpor

Balıkesirspor’dan Bomba Haber! Yöneticinin Görevine Son Verildi

Balıkesirspor Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Ömer, Tribünden sorumlu yöneticinin görevine son verilmesine ilişkin bir açıklama yaptı.

 

Başkan Ömer açıklamasında şunları söyledi;

‘’Balıkesirspor’umuzun menfaatlerini her şeyin üstünde tutmanın mutlak gereklilik olduğu bilinci ile hareket etmenin niyet ve gayretini bugüne dek sergilemeye çalıştık. Balıkesirspor sevdası, onun kurumsal kimliğe yakışır olmasının yanı sıra kişisel eylem ve söylemlerimizin bağlayıcı olduğunun farkındayız. Sportif, mali ve idari yönden şanlı kulübümüzün ortak faydasına zarar verecek her türlü yaklaşımlar hassasiyetimiz ve kırmızı çizgimizdir’’.

 

Ağır Sorumluluğumuzun Farkında Olarak…

‘’Göreve geldiğimiz günden bu yana bizlere verilen ağır sorumluluğumuzun farkında olarak yönetim kurulu görev dağılımını liyakat ve değer katacak isimlerden oluşması için özen gösterdik. Şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım ile birlikte hep bu bilinç içerisinde kararlar almaya , verilen bu onurlu ve şerefli makama layık olma yönünde gayret gösterdiğimiz hususunda hiç kimsenin şüphesi olmasın’’.

 

Hal ve hareketlerini dizayn etmeli!

‘’Balıkesirspor Yönetim Kurulu Üyesi sıfatını taşıyan her kim olursa olsun hal ve hareketlerini buna göre dizayn etme sorumluluğunu taşımalıdır. Balıkesirspor yönetim kurulumuzun aldığı karar sonrasında atama ile taraftarlardan sorumlu olarak görev tevdi edilen Nurettin Poyraz’ın sosyal paylaşım sitelerinde ve kamuoyu nezdinde isminin kurumsal kimliğimiz ile birlikte menfi olarak anılıyor olmasını üzüntüyle gözlemledik’’.

 

‘’Görevinin Sonlandırıldığını bildiriyoruz’’

‘’Kulüp menfaatlerine aykırı olarak ismi geçen Nurettin Poyraz’ın kulübümüz ile hiçbir bağı olmadığını, “taraftarlardan sorumlu” görevi sonlandırıldı.’’ ifadelerine yer verdi.

Haber: Elif Şahin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu