GündemSpor

BALKES 1-1 Berabere

TFF 3. Lig 4. Grup’ta puan mücadelesi devam ediyor. Balıkesir temsilcisi Balıkesir spor, ligin 17. Haftasında İdaş Çatalcaspor ile karşılaştı.

BALKES 1-1 Berabere

TFF 3. Lig 4. Grup’ta puan mücadelesi devam ediyor. Balıkesir temsilcisi Balıkesir spor, ligin 17. Haftasında İdaş Çatalcaspor ile karşılaştı. Çatalca İzzettin Stadyumu’nda oynanan mücadelede Balıkesir spor son dakikada yediği gol ile 1-1 berabere kaldı.

Mücadelenin 67. Dakikasında Balıkesirspor formasıyla Bertuğ Bayar, kırmızı-beyazlıları mücadelede öne geçiren golü attı. Balıkesirspor deplasmanda 67. Dakikada bulduğu gol ile 1-0 öne geçti. Ev sahibi İdaş Çatalcaspor’un golü ise 89. Dakikada yeni transfer Kubilay Serbest’ten geldi. Balıkesirspor deplasmanda 1-0 öne geçtiği rakibine karşı son dakikalarda yediği gol ile 1-1’lik beraberliğe razı oldu.

Karşılaşmanın 67. Dakikasında kırmızı beyazlı ekip Bertuğ Bayar’ın golüyle 1-0 öne geçti. Mücadelede skor Balıkesirspor’un golüyle 1-0. Ev sahibi İdaş Çatalcaspor rakip kalede beraberlik aramaya başladı. Mücadelenin 89. Dakikasında İdaş Çatalcaspor forması giyen Kubilay Serbest, ön direkten kafa vuruşu ile golünü attı. Mücadelede skor 1-1’ e geldi. Karşılaşmada başka gol sesi çıkmadı ve 1-1’lik skor ile sonuçlandı.

 

 

Haber: Burak Meriç

Balıkesir’den Milli Takım Havuzuna 6 Sporcu Girdi!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu