GündemÖzel Haberler

Balkes’e el emeği desteği

Karesi Halk Eğitim Merkezi Balıkesirspor’a destek için ürettiği ürünlerin sergisini açacak. Açılışı 17 Mart’ta gerçekleştirilecek sergi öncesinde Karesi Halk Eğitim Müdürü Mustafa Canseven, Balıkesirspor’a destek için yapılan gönüllülük çalışmasını anlattı.

 

 

Karesi Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mustafa Canseven, ‘Balıkesirspor Arma Aşkı’ projesi kapsamında Karesi Halk Eğitimi Merkezi hocaları ve usta öğreticileri başta olmak üzere, gönüllü kursiyerlerle birlikte yapılan el emeği Balıkesirspor ürünlerini tanıttı. Yoğun bir emek ve gönüllülük esasıyla başlatılan projenin amacının Balıkesirspor’a maddi destek sağlaması olduğu belirtildi. Balıkesirspor sevgisinin pekiştirilmesi amacını da taşıyan sergi, 17 Mart Cuma günü Yaylada AVM’de gerçekleştirilecek. Sergiye Balıkesirsporlu futbolcular ve yöneticileri de gelecek.

 

 ‘Arma Aşkı’

‘Balıkesir Arma Aşkı’ El Sanatları Sergisi öncesi yapılan çalışmaları Büyükşehir MERHABA’ya anlatan Karesi Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Canseven, ‘Günlük hayatta kullanılabilecek ve evlerimizin vazgeçilmez aksesuarlarına Balıkesirspor’u işledik. Başta Karesi Halk Eğitimi Merkezi hocalarımız ve usta öğreticilerimiz olmak üzere katılmak isteyen gönüllü kursiyerlerimizle birlikte bu anlamlı çalışmamızı gerçekleştirdik’ ifadelerini kullandı. Balıkesirspor ürünlerini taraftarlarla buluşturarak Balıkesirspor ailesini büyütmeyi hedeflediklerini söyleyen Karesi Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mustafa Canseven  ‘Amacımız, Balıkesirspor sevgisini bizzat taraftarlarla buluşturmak. Yoksa bunları esnaflarımıza promosyon şeklinde satsak daha değişik gelirler elde edilebilirdi. Balıkesirspor sevgisini tüm taraftarlarımıza yaşatmak istiyoruz’ dedi.

 

BALKES Ailesi Büyüyor

Balıkesirspor logolu ürünlerin evlerde gencinden yaşlısına pek çok aile ferdiyle buluşturulmasını hedeflediklerini belirten Canseven, ‘Balıkesirspor sevgisini tüm taraftarlara, ailenin her bir üyesine yaşatmak istiyoruz. ‘Dedi. Sergiden elde edilen gelirin Balıkesirspor’a maddi destek olacağını söyleyen Karesi Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Canseven, ‘‘Balıkesir Arma Aşkı’ El Sanatları Sergisi’nden elde edilen tüm gelirler Balıkesirsor’a küçük çapta da olsa maddi kaynak sağlayacak.’ şeklinde konuştu.

 

Yoldaş Kocaer

 

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu