Gündemİlçe Haberleri

Bandırma Eğitim Ve Araştırma Hastanesine Yeni Başhekim Atandı

Bandırma Eğitim Ve Araştırma Hastanesine yeni Başhekim atandı. Yeni dönemde Bandırma Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’nin Başhekimi Dr.Ögr.Üyesi Burhan Akman oldu.

Bandırma Eğitim Ve Araştırma Hastanesine Yeni Başhekim Atandı

Bandirma Egitim Ve Arastirma Hastanesine Yeni Bashekimi Atandi

Bandırma Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’nin yeni Başhekimi Burhan Akman yeni görevi için mesaj yayınladı. Akman ‘’hastanemizde sunuluyor olan sağlık hizmetinin, geliştiriliyor olması ve ulaşılabiliyor olması hususunda emek sarf edeceğim.’’ dedi.

 

”Her zaman olduğu gibi elimden geldiğince iyi niyet ve gayretle çalışıyor olacağım ”

Akman yeni görevi için heyecanlı ve istekli olduğunu dile getirdi. Burhan Akman “Değerli dostlarım. Bugün Ya Allah Bismillah diyerek 9 yıldır çalışmakta olduğum Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Başhekim olarak göreve başladım. Her zaman olduğu gibi elimden geldiğince iyi niyet ve gayretle çalışıyor olacağım.  ‘Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır ‘ felsefesi ile hastanemizde sunuluyor olan sağlık hizmetinin, geliştiriliyor olması ve ulaşabiliyor olması hususunda emek sarf edeceğim. Ayrıca bana güvenerek bu emaneti teslim eden devlet büyüklerimize teşekkür ederim. ‘’ dedi.

 

Ziyarete Geleceklerden İsteğini Dile Getirdi

Burhan Akma, mesajında yeni görevi için kendisini ziyaret edecek dostlarına da yer verdi. Akman ‘’Sizlerden küçük bir ricam var. Önceden plan yapılan yoğun ameliyat ve poliklinik programım var. Bundan dolayı tebrik ziyaretlerinizi mesai saatleri dışında kabul edeceğim. Ayrıca ziyaretlerinizde çiçek , hediye getirmek yerine, depremzede vatandaşlarımız adına AFAD yada Kızılay’a yapılıyor olan bağışlar beni daha mutlu edecektir. Hepinize şimdiden teşekkür ederim. Gelişimiz güzel, gidişimiz güzel, her işimiz güzel olsun İnşallah. Allah yardımcımız olsun.’’ dedi

 

Haber: Elif Şahin

Ayrıca daha fazla haber için tıklayın…

gazetemerhaba.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu