İlçe HaberleriSiyaset

Bandırma’da AK Parti ve CHP Adayları Arasında Stat Sözü Krizi

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde yerel seçim çalışmaları sırasında AK Parti ve CHP adayları arasında bir diyalog yaşandı.

Bandırma’da AK Parti ve CHP Adayları Arasında Stat Sözü Krizi

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde yerel seçim çalışmaları sırasında AK Parti ve CHP adayları arasında bir diyalog yaşandı. AK Parti’nin adayı Cemal Öztaylan, Bandırmaspor taraftarlarıyla buluştu ve Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ı görüntülü arayarak Bandırma’ya stadyum sözü aldığını açıkladı. Öte yandan CHP’nin adayı Dursun Mirza, bu gelişmeyi takip edeceğini ve stat sözünü kim seçilirse o kişinin yerine getireceğini belirtti.

Öztaylan, Bandırmaspor Taraftarlar Derneği’nin iftar yemeği etkinliğinde Bakan Bak ile yaptığı görüşmenin ardından CHP adayı Mirza’nın yanına giderek “Ahmet Akın Bandırma’ya butik stat yapacakmış. Ben XXL stat yapacağım” dedi. Bunun üzerine Mirza, aldıkları stat sözünü takip edeceklerini ve hangi aday seçilirse seçilsin stadyumu gerçekleştireceğini vurguladı. Öztaylan ise, “Bak dalgana Dursun’um. Ben takip ederim, seni yormam” şeklinde konuştu.

Bandırma'Da Ak Parti Ve Chp Adayları Arasında Stat Sözü Krizi

 

İHA

Başkan Orkan: ‘Karesi İçin Yeni Proje ve Yatırımlar Yolda’

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu