GündemSiyaset

Başkan Orkan: ‘Karesi İçin Yeni Proje ve Yatırımlar Yolda’

Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, mahalle ziyaretlerini sürdürerek gönülleri fethetmeye devam ediyor.

Başkan Orkan: ‘Karesi İçin Yeni Proje ve Yatırımlar Yolda’

Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, mahalle ziyaretlerini sürdürerek gönülleri fethetmeye devam ediyor. Orkan, yeni dönemde de Karesi’ye yeni hizmet ve eserler kazandırmaya devam edeceklerini belirtti.

Orkan, esnaf ve vatandaş ziyaretlerini sürdürüyor. Konuk olduğu her evde samimiyetle karşılanan Başkan Orkan, mahalle ziyaretlerini Toygar, Maltepe Mahalleleri, Hasan Baba Çarşısı – Ayakkabıcılar Çarşısı ve Helvacılar Sokağı’nda sürdürdü. Gördüğü ilgi için vatandaşlara teşekkür eden Orkan, Hasan Baba Vakıf Camii’nde eda ettiği teravih namazının ardından esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

Başkan Orkan: 'Karesi İçin Yeni Proje Ve Yatırımlar Yolda'

MHP Balıkesir Milletvekili ve Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Gökay Yüksel, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Mehmet Aydemir, AK Parti Karesi İlçe Başkanı Hakan Aka ve belediye meclis üye adayları da Orkan’a eşlik etti.

Yeni dönemde de Karesi Belediyesi’nin proje ve yatırımlarını sürdüreceğini vurgulayan Başkan Orkan, “Mübarek Ramazan ayının bereketini hemşehrilerimizle gönül gönüle yaşamaya devam ediyoruz. Tevazu, samimiyet ve gayret ile, hemşehrilerimizin gönülden desteği ve duası ile yola devam! Hemşehrilerimizin teveccühü ile yeni hizmetler ve yeni eserler üretmeye devam edeceğiz. Karesi Belediyesi yeni dönemde de proje ve yatırımlarını sürdürecek. Biz, gerçek belediyecilik yapıyoruz. Bu bir ekip işi. Bu bir tecrübe işi. Tecrübelerimizle doğru sonuçlar alıyoruz” şeklinde konuştu.

Başkan Orkan: 'Karesi İçin Yeni Proje Ve Yatırımlar Yolda'

 

Haber: Bülten

Mustafa Aysel İlçede Toplumsal Farkındalık Oluşturdu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu