Gündemİlçe Haberleri

Bandırma’da Park Sorunu Arttı

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde nüfusun artışıyla birlikte araç sayısı da yükseldi. Bununla birlikte araçların park sorunu da arttı. Araç sayısının atması ve park sorunu beraberinde farklı sorunları da getirdi.

Bandırma’da Park Sorunu Arttı

Bandirmada Park Sorunu Artti 1
Bandırma’Da Park Sorunu Arttı

Başkan Adaylarının Ortak Vaadi

Bandırma’da resmi olarak trafiğe kayıtlı yaklaşık 70 bin civarında araç var. Yerel Seçimler öncesinde tüm belediye başkan adayların vaat ettikleri projelerin en başında gelen otopark problemi birçok vaat verilmesine rağmen çözümü noktasında herhangi bir adım atılmıyor. Sahil Bandında yer alan otopark, işletmeciliği Bandırmaspor’a ait katlı otopark hizmet vermesine rağmen şehrin giderek büyüyen araç park etme sorununa bir türlü cevap veremiyor. Aynı zamanda vatandaşlar var olan otoparklardaki park ücretlerini çok buluyor.

Bandirmada Park Sorunu Artti 2
Bandırma’Da Park Sorunu Arttı

Gürültü Kirliliğine Etki Ediyor

Araç sürücüleri, otoparklarda yer bulamayınca araçlarını park etmek için Bandırma’nın cadde ve sokaklarını dolaşmak zorunda kalıyorlar. Bu da; cadde ve sokaklarda trafik açısından yoğunluk ve görüntü kirliliğine sebebiyet vermesinin yanında dar olan kaldırımlara park yapılması nedeniyle de yayalar açısından ayrı bir sıkıntı doğuruyor. Park etmekte sorunu yaşayan bazı vatandaşlar araçlarının dörtlülerini yakarak ikinci sıra park yapmak zorunda bu durumda yavaş ilerleyen trafiği durdurma noktasına getiriyor.

Bandirmada Park Sorunu Artti 3
Bandırma’Da Park Sorunu Arttı

Haber: İHA

Bandırma’da Taşlar Yerinden Oynadı!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu