EğitimGündem

Bandırma’dan Kazakistan’a Yeni Kapılar Açılıyor

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi'ne Kazakistan Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Nuriddin Amankul'un nezaket ziyareti gerçekleşti.

Bandırma’dan Kazakistan’a Yeni Kapılar Açılıyor

Bandirmadan Kazakistana Yeni Kapilar Aciliyor 1
Bandırma’Dan Kazakistan’A Yeni Kapılar Açılıyor

Boz ve Amankul Bir Araya Geldi

Rektör Prof. Dr. İsmail Boz, Başkonsolos Amankul’u Rektörlük makamında ağırladı. Ziyaret kapsamında, Amankul, yeni görevinin hayırlı olması dileğinde bulunarak, üniversitenin çalışmalarında başarılar diledi. Rektör Boz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Başkonsolos Amankul’a teşekkürlerini iletti.

Bandirmadan Kazakistana Yeni Kapilar Aciliyor 2

Bandırma ve Kazakistan Arasında İş Birliği

Ziyaret sırasında, eğitim, kültür ve araştırma alanlarında Kazakistan ile iş birliğinin geliştirilmesi üzerinde duruldu. Karşılıklı öğrenci değişim programları, ortak araştırma projeleri ve akademik konferanslar gibi konular ele alındı. Başkonsolos Amankul ve Rektör Prof. Dr. İsmail Boz daha sonra Kazakistanlı öğrencilerle bir araya geldi. Amankul, öğrencilerin gelişimi için üniversite bünyesinde yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alpaslan Serel ve Öğrenci İşleri Daire Başkanı Davut Araç da toplantıda hazır bulundu.

Bandirmadan Kazakistana Yeni Kapilar Aciliyor 3

“Hedefimize ulaşmamız için önemli bir adım”

Rektör Prof. Dr. İsmail Boz, yaptığı açıklamada, “Kazakistan’la olan ilişkilerimizi daha da güçlendirme fırsatını değerlendirmekten memnuniyet duyuyoruz. Üniversitemiz, uluslararası alanda ortaklık kurma ve öğrenci değişimini teşvik etme konusundaki kararlılığını sürdürmektedir. Kazakistan Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Nuriddin Amankul’un ziyareti, bu hedefimize ulaşmamız için önemli bir adımdır” ifadelerine yer verdi.

Haber: Bülten

Balıkesir Meslek Lisesi Öğrencilerine Yön Veriyor

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu