SporGündemİlçe Haberleri

Bandırmaspor Göztepe hazırlıklarına başladı

Teksüt Bandırmaspor, kendi evinde karşılaşacakları Göztepe A.Ş ile olan mücadele hazırlıklarına start verdi.

Bandırmaspor Göztepe hazırlıklarına başladı, Trendyol 1. Lig ekiplerinden Teksüt Bandırmaspor, ligin 22. Haftasında kendi evinde karşılaşacakları Göztepe A.Ş ile olan mücadele hazırlıklarına start verdi.

Bandırmaspor Göztepe hazırlıklarına başladı

Bandırmaspor Göztepe Hazırlıklarına Başladı
Bandırmaspor Göztepe Hazırlıklarına Başladı

 

4-2’lik skor ile kupadan eledi

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Bandırmaspor, Ziraat Türkiye Kupası son 16 Turunda Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray ile karşılaşmıştı. Rams Park Stadı’nda oynanan mücadelenin ilk yarısında 4 ikinci yarısında 1 gol oldu ve Galatasaray rakibi Bandırmaspor’u 4-2’lik skor ile kupadan eledi. Bandırmaspor, kupa maçlarının ardından tekrar lige konsantre oldu.

33 puan toplayıp, 7. Sırada bulunuyor

Hüseyin Eroğlu’nun öğrencileri ligin 22. Haftası kapsamında Göztepe ile karşı karşıya geliyor. Zorlu mücadele öncesi Bandırmaspor, 21 karşılaşmanın 9 galibiyet, 6 beraberlik ve 6 mağlubiyet ile 33 puan toplayıp, 7. Sırada bulunuyor. Göztepe ise ligde mücadele ettiği 21 ekipten 13 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 mağlubiyet ile 42 puan toplayıp, 2. Sırada bulunuyor.

Hüseyin Eroğlu yönetiminde Bandırmaspor, Göztepe ile 11 Şubat Pazar günü 13.30’da oynayacakları maç öncesinde Bandırma Cinçukuru Sosyal Tesisleri’nde hazırlıklarına başladı. Hazırlıklar kapsamında istasyon ve takım çalışması yapan Bandırmaspor, ligin iddialı ekiplerinden Göztepe’ye karşı 3 puanın peşinde.

Haber: Bülteni

Diğer spor haberleri için tıkla

Bizi sosyal medya hesaplarımızdan takip ettiniz mi?

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu