Spor

Bandırmaspor’dan Süper Lig İçin Kritik Viraj

Trendyol 1. Lig'in 18. haftasında oynanan ve 0-0 sona eren Bandırmaspor - Erzurumspor FK maçının ardından iki takımın teknik direktörleri basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Bandırmaspor’dan Süper Lig İçin Kritik Viraj

Bandırmaspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, maç sonrası yaptığı açıklamada, takımının Süper Lig’e çıkabilmek için seri galibiyetlere ihtiyaç duyduğunu ifade etti. Oyuncularının mücadelesinden memnun olduğunu belirten Eroğlu, ancak kazanmak istediklerini söyledi. Savunmayı iyi yapan bir rakip takıma karşı oynadıklarını dile getiren teknik direktör, çok üretken bir oyun ortaya koyamadıklarını ve ceza sahasında etkili olamadıklarını vurguladı. Net pozisyonları değerlendirebilmiş olsalar daha farklı bir sonuç alabileceklerini belirten Eroğlu, taraftarın desteğini artırmalarını ve aldıkları derslerle Boluspor maçına hazırlanacaklarını söyledi.

Erzurumspor FK Teknik Direktörü Hakan Kutlu ise konuşmasına şehitlerin ailelerine başsağlığı dileyerek başladı. Maçta 11 yerli oyuncuyla sahaya çıktıklarını ifade eden Kutlu, takımının maç boyunca iyi mücadele ettiğini ve rakibine pozisyon vermeden oynadıklarını belirtti. Zor bir deplasmanda aldıkları 1 puanın değerli olduğunu söyleyen Kutlu, oyuncularını tebrik etti ve hakemi de güzel bir maç yönettiği için tebrik etti. Bandırmaspor’a bundan sonraki maçlarda başarılar dileyen Kutlu, basın toplantısını tamamladı.

Bandırmaspor'Dan Süper Lig İçin Kritik Viraj

 

 

Burak Meriç

Ayvalıkgücü Belediyespor, forvet Akın Arıcan’ı kadrosuna kattı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu