Spor

Barcelona Yıldızı Gündoğan’dan Dursunbey Belediyespor’a Destek

Barcelona takımında başarılı performansıyla dikkat çeken İlkay Gündoğan Dursunbey Belediyespor'un altyapısına önemli bir malzeme desteğinde bulundu.

Barcelona Yıldızı Gündoğan’dan Dursunbey Belediyespor’a Destek

Barcelona takımında başarılı performansıyla dikkat çeken İlkay Gündoğan ve ailesi, memleketleri Balıkesir’in Dursunbey İlçesi’ndeki futbol takımı Dursunbey Belediyespor’un altyapısına önemli bir malzeme desteğinde bulundu. İspanya’nın ünlü futbolcusu İlkay Gündoğan’ın ailesi, altyapı takımına antrenman malzemeleri, formalar, ayakkabılar ve üzerinde İlkay Gündoğan’ın adı ve imzasının bulunduğu top gibi spor malzemeleri sağlayarak desteklerini gösterdi.

Geçmiş yıllarda ilçeye kazandırılan İlkay Gündoğan Stadyumu’nda düzenlenen törenle altyapı oyuncularına yeni spor malzemeleri dağıtıldı. Törene Dursunbey Kaymakamı Emrullah Temizkan, Belediye Başkanvekili Sadettin Aslan, Dursunbey Belediyespor Başkanı Yusuf Turhan ve İlkay Gündoğan’ın babası ve menajeri İrfan Gündoğan katıldı. Sporculara malzemeler, katılımcılar tarafından büyük bir coşkuyla dağıtıldı. Dursunbey Kaymakamı Emrullah Temizkan, Gündoğan ailesine takıma sağladıkları önemli destek için tebriklerini iletti.

Dağıtım töreninin ardından Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan adına Başkanvekili Sadettin Aslan, İrfan Gündoğan’a teşekkür plaketi takdim etti. Bu anlamlı destek, ilçe futbol takımı için önemli bir motivasyon kaynağı oldu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu