GündemKöşe YazılarıNursima Akyürek

BAŞARI İÇİN MUTLULUK

Her gün gülümseyerek uyandığınızı düşünün, kendinizi daha iyi ve daha pozitif olarak bulduğunuzda ruh halinizde ki değişiklik günün içine sıçrayacak.

Ömrümüz bile uzuyor olabilir belki de, bazı zamanlar toplum içi yaşadığımız sıkıntılar iş, güç ve eğitim hayatında bizi oldukça etkiliyor. Üstesinden gelebilmek için arkadaşlarınızdan birini arayıp onunla muhabbet edin, bir bardak kahve için ve dinlenin.

Başarı, sorumluluklarımız sayesinde oluşan bir gerçeklik. Başarıyı elde etmek için çoğumuz yetenekleri sayesinde kolayca bir yerlere gelebiliyor, bazımız da çabası ve olağan çalışma süreci ile hedeflerine uyarak güzel şeyler elde ediyor. Hayatımızda bir şeyler yapıyoruz. Uğraşıyoruz, çabalıyoruz. İnsan olabilmek için yaşarken aynı zaman da ihtiyaçlarımız için bir rutin havanın içinde koşturup duruyoruz. Günlük hayatımızın bir parçası olan sorumluluklarımız belki de bizi ileride en mutlu edecek anılara yahut sahip olacağımız çoğu iyi şeye sebep olabilir. Yüzümüze kondurduğumuz basit gülücükler bizi biz yapan asıl şeyler (bence), insan olmamızın en güzel kısımlarından biri etrafımıza saçtığımız mutluluk verici pozitif dalgalar. Bu bizi biz yapan asıl şey. Kalbimizin derinliklerinde kahkaha atan bir çocuk olduğunu hayal etmek için henüz geç değil. Kim olursanız olun ya da kaç yaşında olursanız sizi değiştirebilecek en güzel şey kahkahalarınız olacaktır.

Kısa sürede etrafınızda ki kişiler, sizin yahut kahkaha atan kim olur ise onun hayatında bir şeylerin değiştiğini fark etmek ve bunun doyasıya tadını çıkarmak sizin elinizde. Mutluluk kolay elde edilen dolu dolu ve içi dışı bir olan bedava ve her ana ait olabilen en güzel şey .

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu