BASİAD ‘‘İŞLETMELERİN YANINDAYIZ’’

BASİAD Başkanı Abdullah Bekki, ekonomik istikrarsızlığın ilk etkilerini işletmelerin yaşadığını belirtti. Bekki, ‘‘Balıkesir işletmeleri olarak iyileşme adına bizler neler yapabiliriz diye bakıyor ve bu alanda işletmelerimize yardımcı olmak adına bir çalışma yürütüyoruz’’ dedi.

 

Balıkesir Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Abdullah Bekki, ‘‘Balıkesir işletmelerinin istikrarlı ve sürdürülebilir iş yapma ekosistemi içinde; sisteme katkı verebilmelerinin bugün için önünde; ekonomik istikrarsızlığa yol açan; döviz kuru dalgalanmaları, yüksek faiz ve yatırım ortamı ile ilgili belirsizlikler mevcudiyetini korurken; BASİAD işletmelerimiz tarafında değişmesi ve yapılması gerekenler ile ilgili bir çalışma başlatmıştır. Çalışma sonucu Balıkesir işletmeleri ile paylaşılacak ve sonuçların işletmelerimize olumlu katkı vermesi için efor sarf edilecektir. Kamu tarafından yatırım ortamının iyileştirilmesi ile ilgili beklentilerimiz devam ederken reel sektör olarak; Balıkesir işletmeleri olarak iyileşme adına bizler neler yapabiliriz diye bakıyor ve bu alanda işletmelerimize yardımcı olmak adına bir çalışma yürütüyoruz’’ dedi.

 

İlgili Makaleler

BEKKİ ‘‘DEĞİŞİME İHTİYACIMIZ VAR’’

 

Başkan Abdullah Bekki: “Günümüzde tüketici ve diğer paydaşların bilinçlenmesi ile sürdürebilirlik çalışmalarında bulunan firmalar talep artışı, yüksek fiyat ödeme istekliliği, finansman fırsatları ve vergi avantajları gibi avantajlar elde etmektedirler. Firmalar maksimum getiri sağlamak için sürdürülebilirlik uygulamalarını çeşitlendirmelidirler. Balıkesir İş Dünyasının bu alandaki dönüşümüne destek olmayı 2019 Yılı hedeflerimiz arasına koyduk’’ ifadelerini kullandı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu