Gündemİlçe Haberleri

Başkan Aksoy Avşa Ada Halkıyla Buluştu

Marmara Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, Avşa Ada sakinleriyle sohbet gerçekleştirdi. Ayrıca devam eden kilit parke çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkan Aksoy Avşa Ada Halkıyla Buluştu

Baskan Aksoy Avsa Ada Halkiyla Bulustu 1

Marmara Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, halkla daha yakın bir iletişim kurma amacıyla Avşa Ada’sına ziyaret gerçekleştirdi. Avşalı vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Aksoy, adanın meydanında keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Baskan Aksoy Avsa Ada Halkiyla Bulustu 2

Vatandaşlarla Fikir Alışverişi Yaptı

Başkan Aksoy, halkın talep ve önerilerini dinleyerek, belediyenin gelecekteki projelerine dair vatandaşlarla fikir alışverişinde bulundu. Halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan, samimi bir atmosferde geçen sohbetlerde Avşa Ada’sının mevcut durumu ve gelecekteki gelişim potansiyeli üzerine değerlendirmelerde bulundu.

Baskan Aksoy Avsa Ada Halkiyla Bulustu 3

Yapılan Çalışmaları İnceledi

Ziyaretin önemli bir ayağını oluşturan kilit parke çalışmalarını da yerinde inceleyen Başkan Aksoy, belediyenin altyapı ve çevre düzenleme projelerine verdiği önemi vurguladı. Ada sakinlerinin yaşam kalitesini artırmak amacıyla devam eden çalışmaların takipçisi olduklarını belirtti. Başkan Aksoy, vatandaşlardan gelen geri bildirimlere her zaman açık olduklarını ifade etti.

Haber Merkezi

Başkan Aksoy Balıkesirin Yeni Deniz Müzesini Tanıttı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu