Gündem

Başkan Bahçavan: ‘Sevgi en güçlü korumadır’

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Bahçavan, bu özel günde hayvanlara sevgi ve koruma mesajları vererek toplumun duyarlılığını artırmaya çağırdı.

Başkan Bahçavan: ‘Sevgi en güçlü korumadır’

Baskan Bahcavan Sevgi En Guclu Korumadir 1

“Allah’ın bizlere emaneti olan can dostlarımız”

Başkan Bahçavan, hayvanların insanlar için büyük bir değer taşıdığını ve onların korunması gerektiğini vurgulayarak şunları söyledi: “Sevgi en güçlü korumadır. Allah’ın bizlere emaneti olan can dostlarımızı hep birlikte sevelim, koruyalım ve sahiplenelim. Onlar da bizim en iyi arkadaşlarımızdır ve onları mutlu etmek, sağlıklı bir yaşam sürmelerine yardımcı olmak bizim sorumluluğumuzdur.”

“Hayvanlara daha iyi bir yaşam sunmak için çaba sarf ediyoruz”

Başkan Bahçavan, hayvanların haklarına saygı göstermenin insanlığın bir gereği olduğunu belirterek, “Hayvanları korumak, sadece insanlar için değil, tüm canlılar için hayati önem taşır. Bugünün anlamını kavramamız ve onları koruma çabalarımızı artırmamız gerekiyor. Dursunbey Belediyesi olarak, hayvanlara daha iyi bir yaşam sunmak için çaba sarf ediyoruz ve bu çabalarımızı daha da artıracağız” dedi.

Başkan Bahçavan, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nü kutlayarak, tüm vatandaşları hayvanlara sevgi ve saygı göstermeye, onları koruma çabalarına destek olmaya çağırdı.

Haber: Elif Şahin

İlginizi çekebilir ; Vali Ustaoğlu’ndan Dünya Hayvanları Koruma Günü Mesajı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu