Gündemİlçe Haberleri

Başkan Cengiz 5 Yıl İçinde Yapığı Çalışmaları Paylaştı

İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz, görev aldığı 5 yıllık süreçte ilçeye olan çalışmalarını paylaştı.

Başkan Cengiz 5 Yıl İçinde Yapığı Çalışmaları Paylaştı

İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz, görevde bulunduğu son 5 yıl içerisinde ilçeye yaptığı önemli çalışmaları paylaştı. Başkan Yusuf Cengiz, “7’den 70’e her kesime hitap edecek yatırımları hemşehrilerimiz ile buluşturuyor, gelişen ve adından söz ettiren bir İvrindi için durmadan çalışıyoruz” dedi.

Baskan Cengiz 5 Yil Icinde Yapigi Calismalari Paylasti 1

Çocuk Parkı

Başkan Yusuf Cengiz, yaptığı paylaşımda yapılan hizmetleri Büyükşehir Belediyesi’nin katkıları ile gerçekleştirdiklerini ifade etti.  İlçe genelinde çocukların güvenli ve keyifli bir şekilde vakit geçirebilmeleri için 32 yeni parkın kazandırıldığını belirten Başkan Cengiz, ayrıca 14 oyun grubunun tadilatının gerçekleştirildiğini ifade etti.

Baskan Cengiz 5 Yil Icinde Yapigi Calismalari Paylasti

Yol Çalışması

Yol çalışmalarına da ağırlık veren Başkan Cengiz, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz’ın destekleri ile ilçe genelinde 22 km sıcak asfalt,16 km beton asfalt ve 66.90 km sathi kaplama çalışmaları yürüterek konforlu ulaşım için önemli adımlar attık.” dedi.

Baskan Cengiz 5 Yil Icinde Yapigi Calismalari Paylasti 2

Turizm Çalışmaları

Başkan Yusuf Cengiz paylaşımında İvrindi’nin turizmi içinde yapılan çalışmalara da yer verdi. Başkan Cengiz “İlçemizin sembollerinden biri olan, tarihi ile önemli yere sahip dünyada 5 Türkiye’de 2 adet bulunan ve en büyüğü ilçemizde yer alan İda Madra projesinin ayağı UNESCO onaylı Gökkemer (Deliktaş) jeosit alanını İlçe Turizmine kazandırdık. Hayata geçirdiğimiz projeler, yürüttüğümüz çalışmalar daha modern bir İvrindi için” dedi.

Haber Merkezi

Başkan Cengiz ve AK Parti İlçe Başkanı Akçal Ankara’da

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu