İlçe HaberleriSpor

Başkan Deveciler’in Hamlesi İle Satranç Turnuvası Başladı

Burhaniye Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu işbirliği ile düzenlenen 4 kategoride gerçekleşen Atatürk Kupası Satranç Turnuvası, Ahmet Akın Kültür Merkezi'nde başladı.

Başkan Deveciler’in Hamlesi İle Satranç Turnuvası Başladı

Baskan Devecilerin Hamlesi Ile Satranc Turnuvasi Basladi 1

“Spor organizasyonlarına her zaman tam destek verdik”

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler’in yaptığı açılış hamlesi ile 120 oyuncunun katılımıyla start alan turnuva, satranç severleri bir araya getirdi. Başkan Ali Kemal Deveciler, açılış sırasında konuşma yapyı.

Başkan Ali Kemal Deveciler, “Bu yıl son turnuvamız olarak düzenlediğimiz Atatürk Kupası Satranç Turnuvası’nın ilk hamlesini birazdan yapacağız. Öncelikle satranç sporcularımızı ve aileleri bir araya getirerek, satranç sporuna teşvik etme amaçlı düzenlediğimiz turnuvaya katılım sağlayan tüm satranç severlere teşekkür ediyorum. Burhaniye Belediyesi olarak spor organizasyonlarına her zaman tam destek verdik ve her zaman olduğu gibi sporu ve sporcularımızı branşı ne olursa olsun her zaman desteklemeye devam edeceğiz. Atatürk Kupası Satranç Turnuvası’na yüksek katılım gösteren sporcularımıza ve velilerimize teşekkür ediyorum. Çocuklarımızın turnuvayı centilmence tamamlayacağına inancım tam. Hepsine başarılar diliyorum” dedi.

Baskan Devecilerin Hamlesi Ile Satranc Turnuvasi Basladi 2

120 Sporcunun Yarıştığı 4 Ayrı Kategoride Heyecan Dorukta

Turnuvaya, 4 ayrı kategoride toplam 120 sporcu katılım gerçekleştirdi. 5 tur üzerinden gerçekleşecek müsabakaları Federasyona bağlı 5 hakem yönetiyor. Satranç tutkunlarının kıyasıya mücadele edeceği turnuva, 3 Aralık Pazar günü yapılacak müsabakalar sonrasında gerçekleşecek ödül töreni ile son bulacak.

Turnuvanın Sonuçları ve Ödül Töreni Heyecanla Bekleniyor

Turnuvanın sonuçları ve kazananları 3 Aralık Pazar günü belli olacak. Düzenlenecek ödül töreni ile dereceye girenler ödüllerine kavuşacak.

Baskan Devecilerin Hamlesi Ile Satranc Turnuvasi Basladi 3

Haber: Burak Meriç

Kuvayi Milliye Santranç Turnuvası Başladı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu