Yaşamİlçe Haberleri

Başkan Güney’i Duygulandıran Yaşam Hikayesi

Balıkesir Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney, Susurluk'un Söve mahallesini ziyaret etti. Ziyareti sırasında eşini kaybeden kadının azmine tanıklık eden başkan Güney kendisini etkileyen olayı sosyal medya hesabından paylaştı.

Başkan Güney’i Duygulandıran Yaşam Hikayesi

Baskan Guneyi Etkileyen Kadin Gucu Paylasimi 1
Başkan Güney’I Duygulandıran Yaşam Hikayesi

Balıkesir Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney, Söve Mahallesi’nde gerçekleştirdiği ziyaret sırasında, yaşamın zorluklarına göğüs geren bir kadının öyküsüne tanıklık etti. Başkan Güney, etkilendiği bu anı sosyal medya hesabından paylaşarak, Türk kadınının gücüne vurgu yaptı.

Başkan Güney’in paylaşımında şu ifadelere yer verildi:

“Bugün Söve köyümüzde Türk Kadınının gücüne bir kez daha şahit oldum. Yaşam, engelleri aşma cesaretiyle daha da anlamlı hale geliyor. Bugün, eşini kaybeden bir teyzenin hikayesine tanık oldum. Onun gücü ve azmi, sadece bir traktörü sürmekle değil, aynı zamanda hayatını kendi elleriyle kurmakla da ölçülmez. Ceviz bahçelerinden tarlalara, tek başına yürüttüğü bu başarı hikayesi beni derinden etkiledi. Engelleri aşmanın ve gücümüzün farkına varmanın hikayesi bu. Onun gibi güçlü ve azimli insanlarla dolu bir toplum için hep birlikte omuz omuza çalışmalıyız.

Haber: Elif Şahin

Başkan Güney Kadınlar İçin Gün Kafe Açtı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu