Gündemİlçe Haberleri

Başkan Şehirli Askerleri Yolcu Etti

Altıeylül Belediyesi, vatani görevini yerine getirmek üzere askere gidecek gençlere yönelik özel bir program düzenledi. Gazi Mustafa Kemal Atatürk Yaşam Kompleksi’nde bulunan Tomruk Kafe’de gerçekleştirilen organizasyonda, Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli, asker adaylarıyla bir araya geldi.

Başkan Şehirli Askerleri Yolcu Etti

Baskan Sehirli Askerleri Yolcu Etti 1

Başkan Şehirli: “Askerlik Kutsal Bir Görevdir”

Tomruk Kafe’de düzenlenen yemek organizasyonunda konuşan Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli, askerlik hizmetinin hayatın dönüm noktası olduğunu belirterek, “Vatan görevi kutsal bir görevdir” dedi. Şehirli, gençlerle bir araya gelerek onların hayırlı tezkereler almasını diledi.

Baskan Sehirli Askerleri Yolcu Etti 2

Gençlerle Birlikte Olmanın Gururu

Başkan Şehirli, yemek organizasyonunun amacını açıklarken, “Güzel bir organizasyonla Altıeylül’de askere gidecek olan gençlerimizle yemek yiyelim, sohbet edelim istedim. Askerlik kutsal bir görevdir. Hayatınızın dönüm noktası olacak ve gururla tekrar ailenizin yanına döneceksiniz” ifadelerini kullandı. Kendisinin de askerlik vazifesini yerine getirdiğini belirten Şehirli, askerde edinilen deneyimlerin ömür boyu anlatılacak hikayelere dönüştüğünü vurguladı.

Baskan Sehirli Askerleri Yolcu Etti 3

Gençlerin Teşekkürü

Programa katılan asker adayları, Altıeylül Belediyesi ekibine ve Başkan Hakan Şehirli’ye teşekkür ederek, kendilerini özel hissettiklerini ifade etti. “Allah’ın izniyle vatani görevimizi yapmak için ülkemizin çeşitli illerinde görev alacağız. Altıeylül Belediyesi’ne bağlı olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk Yaşam Kompleksi’nde bulunan alanda verilen yemekle ayrı bir sevinç yaşadık” şeklinde duygularını dile getirdiler.

Haber: Bülten

Başkan Şehirli Şehitleri Anma Mesajı Yayınladı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu