Gündem

Başkan Sergiyi Gezdi

BAŞKAN SERGİYİ GEZDİ

 

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Yakup Mihriye Akdeniz Anadolu İmam Hatip Ortaokulu’nda düzenlenen ‘Vatan Sevgisi İmandandır’ adlı fotoğraf sergisini gezdi.

 

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, dün Yakup Mihriye Akdeniz Anadolu İmam Hatip Lisesi’ndeydi. Yakup Mihriye Akdeniz Anadolu İmam Hatip Ortaokulu tarafından düzenlenen ‘Vatan Sevgisi İmandandır’ adlı sinevizyon ve fotoğraf sergisine katılan Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’na Altıeylül Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özen de eşlik etti.

 

Öğrencilerle Sohbet Etti

Yakup Mihriye Akdeniz Anadolu İmam Hatip Ortaokulu’ndaki etkinliğe katılan Altıeylül Beleidye Başkanı Zekai Kafaoğlu, öğrencilerle bir araya geldi. Altıeylül Belediye Basın Birimi’nin haberine göre, öğrencilerle birlikte sergiyi gezen Başkan Kafaoğlu, ‘Öğrencilerimizin tarihlerini ve milli bilinçlerini asla kaybetmemeleri için bu tür organizasyonları önemsiyor ve çoğaltılmasını istiyoruz. Birbirinden duyarlı öğrencilerimiz, tarihlerine sahip çıkan bu özverili ve anlamlı davranışları beni duygulandırıyor. Ülkemizin atlattığı 15 Temmuz hain darbe girişiminde tarih yazan milletimizin cesareti, resimlere yansıyor. Gezdiğimiz sergide o duyguları bir kez daha en derin duygularla yaşadık’ ifadelerini kullandı. Serginin gezilmesinin ardından Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu